Grafische Resource Planning

Een goede planning is een onmisbaar onderdeel van uw bedrijfsproces. De Grafische Resource Planning geeft u snel inzicht in de beschikbaarheid en bezetting van werknemers, onderaannemers en materieel.

In één oogopslag overzicht van uw resources

Voor een succesvol project heeft u de juiste resources op de juiste tijd nodig. Onze complete planningstool ondersteunt u bij een overzichtelijke en efficiënte planning van uw resources op projecten.

  • Gebruiksvriendelijke grafische planning

    Versleep eenvoudig orders, maak aanvragen vanuit het digitale planbord aan in een handomdraai en creëer een gepersonaliseerde grafische weergave. Zo heeft u meteen overzicht in hoe de planning eruit ziet. Simpel, tijdbesparend en overzichtelijk.

  • Eenvoudig koppelen van resources

    Plan materieel en mensen los in, of combineer ze. Door resources te linken plant u bijvoorbeeld een kraanmachinist en een kraan in één taak in. Ook handig: u kunt ze beiden verzetten in slechts één klik.

  • Flexibele projectplanning

    Een planning maken voor een korte of langere termijn? Onze oplossing past zich aan uw behoeften aan. Gebruik werkorders om op dagbasis serviceorders te plannen of plan resources over langere periodes

Meer weten?

Plan efficiënter en krijg sneller inzicht in uw resources met de Grafische Resource Planning van 4PS – boek vandaag nog een demo!

Buijtenhuis over Grafische Resource Planning

Buijtenhuis voert grondwerkzaamheden, straatwerkzaamheden en rioleringswerkzaamheden uit voor bouw- en wegenbouwprojecten. Sinds 2017 gebruiken zij de software van 4PS. Omdat planning cruciaal voor ze is, was het belangrijk bij de keuze van een nieuw ERP-systeem dat ze de planning in 1 systeem konden uitvoeren.

Bekijk in deze video hoe zij de het totaaloverzicht terugkregen met de Grafische Resource Planning. Waardoor zij weer vooruit kunnen kijken. Of het nou om een week, een maand of een jaar gaat.

Business Software 4PS Construct

4PS Construct is innovatieve business software speciaal voor de bouwnijverheid. Een volledige cloud service gebaseerd op het meest gebruiksvriendelijke en moderne platform van dit moment: Microsoft Dynamics 365 Business Central.

4PS Construct is een totaaloplossing. Het ondersteunt uw bedrijfsprocessen in de voorbereiding, uitvoering én nazorg. Met elke nieuwe release profiteert u automatisch mee van de nieuwste technologie en best practices uit de branche.

Meer informatie

Gebaseerd op Microsoft Dynamics 365

Ons partnerschap met Microsoft is belangrijk. We zijn onafscheidelijk, maar wel uniek. Ons ERP-systeem 4PS Construct is gebaseerd op het betrouwbare en toekomstbestendige platform Microsoft Dynamics 365 Business Central. Wat door miljoenen mensen over de hele wereld wordt gebruikt.

Als Gold Partner van Microsoft hebben we op het platform Business Central specifiek voor uw branche software ontworpen: de bouw, GWW en installatie. Dankzij onze integratie met Dynamics 365 én Microsoft als organisatie, bieden we u de beste software ondersteuning. Tijdens, maar ook na de implementatie.