4PS Buitendienst App: Verbind kantoor met de buitendienst

De 4PS Buitendienst App is een app voor de buitendienstmedewerker. Met deze gebruiksvriendelijke tool heeft de medewerker op locatie ondersteuning voor zijn werkzaamheden. Hij kan direct uren, materialen en bijkomende kosten registeren en zo een digitale werkbon maken. Na het afronden van de klus is de informatie direct beschikbaar voor u en uw klant.

Digitale werkbon voor automatisering van uw buitendienst

Met de 4PS Buitendienst App regelt uw buitendienstmedewerker efficiënt alle administratieve werkzaamheden voor service- en onderhoudsklussen.

 • Complete informatie direct beschikbaar

  In de app heeft de buitendienstmedewerker alle benodigde informatie tot zijn beschikking. Daarnaast kan de medewerker in de app verbruikte materialen registeren, documenten raadplegen, uren schrijven en een handtekening zetten.

 • Breed inzetbaar

  Van uitgebreide inspecties aan installaties tot productiestanden voor prijsboekwerkzaamheden. De 4PS Buitendienst App is geschikt voor buitendienstmedewerkers met diverse werkzaamheden. Medewerkers kunnen zelf orders aanmaken en afhandelen, uiteraard gekoppeld aan de binnendienst.

 • Integrale werking

  De app is gekoppeld aan andere modules in 4PS Construct. Zo zijn de werkzaamheden direct zichtbaar in uw Grafische Resource Planning die aansluit op de Service en Onderhoudsmodule. De informatie is ook meteen beschikbaar voor uw klant in ons communicatieportaal 4PS Control. Kortom: alles werkt als een geoliede machine samen.

Hoe werkt het?

Met de 4PS Buitendienst App gekoppeld aan 4PS Construct voorziet u buitendienstmedewerkers direct van de juiste informatie. Maar hoe werkt dit precies? Wij leggen het in 4 stappen uit.

 • Stap 1. Melding aanmaken

  De binnendienstmedewerker maakt een melding aan in 4PS Construct. Vervolgens ontvangt de buitendienstmedewerker informatie over de aangemaakte melding als een digitale werkbon in de 4PS Buitendienst App.

 • Stap 2. Informatie inzien

  Met de informatie over de werkorder heeft de buitendienstmedewerker de juiste informatie. Hij kan daardoor direct aan de slag.

 • Stap 3. Werkzaamheden uitvoeren

  Op locatie kan de buitendienstmedewerker alles registreren wat te maken heeft met de werkzaamheden. Hij kan zijn werkzaamheden registreren, een beschrijving van het probleem toevoegen en aangeven hoe het probleem is opgelost.

 • Stap 4. Werkzaamheden afronden

  Als de buitendienstmedewerker klaar is met de werkzaamheden, rondt hij de opdracht af. In de app kan hij de geregistreerde uren bekijken en eventueel aanpassen. Ook kan hij een samenvatting van de werkzaamheden en registraties tonen aan de klant, zodat de klant deze direct kan ondertekenen. Na ondertekening rondt hij de opdracht af en stuurt hij de informatie terug naar de binnendienst.

Meer weten?

Op zoek naar een sterke tool voor uw buitendienstmedewerker? Krijg snel inzicht in uw werkzaamheden met de 4PS Buitendienst App – boek nu een demo!

Business Software 4PS Construct

4PS Construct is innovatieve business software speciaal voor de bouwnijverheid. Een volledige cloud service gebaseerd op het meest gebruiksvriendelijke en moderne platform van dit moment: Microsoft Dynamics 365 Business Central. 4PS Construct is een totaaloplossing. Het ondersteunt uw bedrijfsprocessen in de voorbereiding, uitvoering én nazorg. Met elke nieuwe release profiteert u automatisch mee van de nieuwste technologie en best practices uit de branche.

Meer informatie

Gebaseerd op Microsoft Dynamics 365

Ons partnerschap met Microsoft is belangrijk. We zijn onafscheidelijk, maar wel uniek. Ons ERP-systeem 4PS Construct is gebaseerd op het betrouwbare en toekomstbestendige platform Microsoft Dynamics 365 Business Central. Wat door miljoenen mensen over de hele wereld wordt gebruikt.

Als Gold Partner van Microsoft hebben we op het platform Business Central specifiek voor uw branche software ontworpen: de bouw, GWW en installatie. Dankzij onze integratie met Dynamics 365 én Microsoft als organisatie, bieden we u de beste software ondersteuning. Tijdens, maar ook na de implementatie.

Vragen? Floris helpt u verder!

Floris Wilod Versprille

Sales Manager