Buitendienst App

Deze geautomatiseerde buitendienst app ondersteunt uw buitendienstmedewerker in zijn werkzaamheden in het veld. Daarnaast is de 4PS Buitendienst App een aanvulling op uw binnendienst. De informatie is na afronding van de werkzaamheden direct beschikbaar voor u en uw klant.

Digitale werkbon voor automatisering van uw buitendienst

Met deze krachtige tool regelt uw buitendienstmedewerker efficiënt alle administratieve werkzaamheden voor serviceopdrachten, projectopdrachten, urenverantwoording én voorraadbeheer.

  • Complete informatie direct beschikbaar

    Uw buitendienstmedewerker heeft alle informatie voor zijn werkzaamheden snel tot zijn beschikking. Van het registreren van verbruikte materialen, geschreven uren en documenten tot het zetten van een handtekening. Na afronding ligt de werkbon in de e-mailbox van uw klant en kunt u direct aan de slag met de factuur.

  • Breed inzetbaar

    Van uitgebreide inspecties aan uw installaties, tot productiestanden voor prijsboekwerkzaamheden. De buitendienst app is geschikt voor buitendienstmedewerkers voor allerlei werkzaamheden. Medewerkers hebben de mogelijkheid om zelf orders direct aan te maken en af te handelen, uiteraard gekoppeld aan de binnendienst.

  • Integrale werking

    Registreer gemakkelijk de voortgang van werkzaamheden, direct inzicht in uw Grafische Resource Planning. Dit sluit aan op onze Service en Onderhoudsmodule. De informatie is ook meteen beschikbaar voor uw klant in 4PS Control. Kortom: alles werkt als een geoliede machine samen.

Meer weten?

Op zoek naar een sterke tool voor uw buitendienstmedewerker? Krijg snel inzicht in uw werkzaamheden met de 4PS Buitendienst App – boek nu een demo!

Business Software 4PS Construct

4PS Construct is innovatieve business software speciaal voor de bouwnijverheid. Een volledige cloud service gebaseerd op het meest gebruiksvriendelijke en moderne platform van dit moment: Microsoft Dynamics 365 Business Central. 4PS Construct is een totaaloplossing. Het ondersteunt uw bedrijfsprocessen in de voorbereiding, uitvoering én nazorg. Met elke nieuwe release profiteert u automatisch mee van de nieuwste technologie en best practices uit de branche.

Meer informatie

Gebaseerd op Microsoft Dynamics 365

Ons partnerschap met Microsoft is belangrijk. We zijn onafscheidelijk, maar wel uniek. Ons ERP-systeem 4PS Construct is gebaseerd op het betrouwbare en toekomstbestendige platform Microsoft Dynamics 365 Business Central. Wat door miljoenen mensen over de hele wereld wordt gebruikt.

Als Gold Partner van Microsoft hebben we op het platform Business Central specifiek voor uw branche software ontworpen: de bouw, GWW en installatie. Dankzij onze integratie met Dynamics 365 én Microsoft als organisatie, bieden we u de beste software ondersteuning. Tijdens, maar ook na de implementatie.

Vragen? Floris helpt u verder!

Floris Wilod Versprille

Sales Manager