Vaste activa

Optimaliseer uw financiële boekhouding met de Vaste Activa module van 4PS Construct. Verlaag kosten door verliespreventie en verbeter het onderhoud van apparatuur.

De voordelen van Vaste Activa binnen 4PS Construct

Bewaak en beheer uw activa met een systematische aanpak die volledig is geïntegreerd in uw 4PS-bedrijfssysteem. Beheer uw vaste activa effectief en verbeter de efficiëntie om een beter rendement op uw investering te bevorderen.

  • Houd al uw activa bij

    Door uw activa te koppelen aan de materieelmodule van 4PS Construct, kunt u bijhouden waar uw activa zijn, hoe ze worden gebruikt en hoe lang.

  • Totaaloverzicht van activa

    Met de Vaste Activa module van 4PS heeft u een totaaloverzicht van de exploitatie van uw activa.

  • Nauwkeurige afschrijvingsberekeningen

    Genereer nauwkeurige afschrijvingsdagboeken en -rapporten door de afschrijvingen te laten berekenen in 4PS Construct. Eenvoudig en allemaal automatisch gegenereerd.

Meer weten?

Meer weten? Breng uw beheer van vaste activa naar nieuwe hoogten met 4PS Construct – boek vandaag nog uw demo. 

Business Software 4PS Construct

4PS Construct is innovatieve business software speciaal voor de bouwnijverheid. Een volledige cloud service gebaseerd op het meest gebruiksvriendelijke en moderne platform van dit moment: Microsoft Dynamics 365 Business Central.

4PS Construct is een totaaloplossing. Het ondersteunt uw bedrijfsprocessen in de voorbereiding, uitvoering én nazorg. Met elke nieuwe release profiteert u automatisch mee van de nieuwste technologie en best practices uit de branche.

Meer informatie

Gebaseerd op Microsoft Dynamics 365

Ons partnerschap met Microsoft is belangrijk. We zijn onafscheidelijk, maar wel uniek. Ons ERP-systeem 4PS Construct is gebaseerd op het betrouwbare en toekomstbestendige platform Microsoft Dynamics 365 Business Central. Wat door miljoenen mensen over de hele wereld wordt gebruikt.

Als Gold Partner van Microsoft hebben we op het platform Business Central specifiek voor uw branche software ontworpen: de bouw, GWW en installatie. Dankzij onze integratie met Dynamics 365 én Microsoft als organisatie, bieden we u de beste software ondersteuning. Tijdens, maar ook na de implementatie.