Doorbelasten naar projecten

Wilt u uw kostentoewijzing naar een hoger niveau brengen? Dat kan met de projectkostentool in 4PS Construct. Maak een nauwkeurige kostenrapportage en voorspelling door alle kosten aan een project te linken.

De 3 grootste voordelen van de Projectkosten tool

Meet kosten nauwkeurig ten opzichte van projecten om de traceerbaarheid te verbeteren en nauwkeurige kostenrapportages te maken.

  • Volledig geïntegreerde kostendekking

    Gegevens zijn alleen nuttig als ze worden vastgelegd in het juiste kostenobject. Wijs kosten nauwkeurig toe aan materialen, arbeid, onderaannemer en fabriek. Met 4PS Construct heeft u alle functionaliteit voor operationeel beheer volledig geïntegreerd in het project.

  • Financieel en commercieel gesynchroniseerd

    Optimaliseer uw tijduitvoer door het verwijderen van taak duplicaties en herhaalde gegevensinvoer. Financiële en commerciële functionaliteit is standaard geïntegreerd in 4PS Construct.

  • Efficiënte gegevensverzameling

    Elk bedrijf is uniek en volgt andere processen. Daarom kunt u in 4PS Construct gebruik maken van verschillende wijzen van gegevensinvoer, geoptimaliseerd voor snelheid en mobiliteit.

Meer weten?

Breng uw kostentoewijzing naar een hoger niveau met 4PS – boek vandaag nog uw demo.

Business Software 4PS Construct

4PS Construct is innovatieve business software speciaal voor de bouwnijverheid. Een volledige cloud service gebaseerd op het meest gebruiksvriendelijke en moderne platform van dit moment: Microsoft Dynamics 365 Business Central. 4PS Construct is een totaaloplossing. Het ondersteunt uw bedrijfsprocessen in de voorbereiding, uitvoering én nazorg. Met elke nieuwe release profiteert u automatisch mee van de nieuwste technologie en best practices uit de branche.

Meer informatie

Gebaseerd op Microsoft Dynamics 365

Ons partnerschap met Microsoft is belangrijk. We zijn onafscheidelijk, maar wel uniek. Ons ERP-systeem 4PS Construct is gebaseerd op het betrouwbare en toekomstbestendige platform Microsoft Dynamics 365 Business Central. Wat door miljoenen mensen over de hele wereld wordt gebruikt.

Als Gold Partner van Microsoft hebben we op het platform Business Central specifiek voor uw branche software ontworpen: de bouw, GWW en installatie. Dankzij onze integratie met Dynamics 365 én Microsoft als organisatie, bieden we u de beste software ondersteuning. Tijdens, maar ook na de implementatie.