Onderhoud van materieel

Houd uw materieel in een goed werkende staat om efficienter te werken, om downtime te verminderen en om een veiligere werkomgeving te bieden.

De 3 voordelen van onderhoud van materieel

Of het nu gaat om preventief, voorspellend, correctief of shutdown-onderhoud, u wilt er altijd voor zorgen dat uw installatie zo snel mogelijk klaar is voor gebruik.

 • Verminder downtime door storingen

  Zorg ervoor dat uw materieel altijd beschikbaar en in een goede werkende staat is. Voorkom verlies door inefficiënte werking en voorkom vertragingen voor uw projecten. Het draait allemaal om goede planning en veiligheid!

 • Plan onderhoud efficiënt in

  Plan onderhoud op een efficiente manier in met de Grafische Resource Planning. Daarna kunt u uw monteurs aansturen door middel van de Buitendienst app, zodat ze daarmee hun uren en gebruikte materialen kunnen schrijven.  

   

 • Voorspel de toekomst

  Verzamel onderhoudsdata en bouw zo een database op. Hiermee heeft u alle keurings- en onderhoudsinformatie op 1 plek, inclusief documenten. Op basis van deze data kun u het onderhoud gaan voorspellen.  

Meer weten?

Breng uw materieelonderhoud naar nieuwe hoogten met 4PS Construct – boek vandaag nog uw demo. 

Business Software 4PS Construct

4PS Construct is innovatieve business software speciaal voor de bouwnijverheid. Een volledige cloud service gebaseerd op het meest gebruiksvriendelijke en moderne platform van dit moment: Microsoft Dynamics 365 Business Central.

4PS Construct is een totaaloplossing. Het ondersteunt uw bedrijfsprocessen in de voorbereiding, uitvoering én nazorg. Met elke nieuwe release profiteert u automatisch mee van de nieuwste technologie en best practices uit de branche.

Meer informatie

Gebaseerd op Microsoft Dynamics 365

Ons partnerschap met Microsoft is belangrijk. We zijn onafscheidelijk, maar wel uniek. Ons ERP-systeem 4PS Construct is gebaseerd op het betrouwbare en toekomstbestendige platform Microsoft Dynamics 365 Business Central. Wat door miljoenen mensen over de hele wereld wordt gebruikt.

Als Gold Partner van Microsoft hebben we op het platform Business Central specifiek voor uw branche software ontworpen: de bouw, GWW en installatie. Dankzij onze integratie met Dynamics 365 én Microsoft als organisatie, bieden we u de beste software ondersteuning. Tijdens, maar ook na de implementatie.