4PS Materieel portaal: transparant en online materieelbeheer voor de bouwnijverheid

Materieel is een belangrijk onderdeel binnen ieder project. Uitvoerders zorgen ervoor dat het benodigde materieel op de juiste locatie aanwezig is. Een goede samenwerking met de materieeldienst is hierbij noodzakelijk, maar dat is helaas niet altijd eenvoudig. Door miscommunicatie, onduidelijkheden en inefficiënte processen gebeurt het vaak dat materieel incompleet, te laat of helemaal niet op de bouwplaats arriveert. Dat leidt tot vertragingen en onverwachte kosten. Met het 4PS Materieel Portaal zorgt u voor een transparant en helder materieelproces.

Vraag een demo aan

Het portaal voor uitvoerder en materieeldienst

Om uitvoerders en de materieeldienst te ondersteunen ontwikkelde 4PS het Materieel Portaal. Dit op maat gemaakt portaal digitaliseert uw materieelproces. Dit portaal voor online materieelbeheer is volledig geïntegreerd met uw ERP, 4PS Construct.

 • Bespaar kosten

  Uitvoerders of externe klanten bestellen zelf het benodigde materieel. Dat is eenvoudiger, sneller en minder foutgevoelig. Door online materieel te bestellen vanuit het portaal vermijdt u vertragingen en onverwachte kosten.

 • Haal meer uit uw materieel

  Krijg goed inzicht in de beschikbaarheid van uw materieel en stel u materieel beschikbaar voor verhuur aan interne en externe klanten als u het zelf onvoldoende inzet. Zo haalt u echt waarde uit uw materieelinvestering en verhoogt u het rendement van uw bedrijf.

 • Compleet inzicht per project

  Uitvoerders zien per project hoeveel materieel aanwezig is en beschikken over uitgebreide informatie over het aanwezige materieel

 • Conform uw huisstijl en volledige mobiel responsive

  Stem de look en feel van het 4PS Materieel Portaal af op uw eigen huisstijl. Het portaal werkt op ieder mobiel device en is volledige mobile responsive.

Meer weten?

Wilt u weten hoe het 4PS Materieel Portaal uw materieelbestelproces eenvoudiger maakt?  Download de brochure en ontdek zelf de voordelen en functionaliteiten van het 4PS Materieel Portaal.

Business Software 4PS Construct

4PS Construct is innovatieve business software speciaal voor de bouwnijverheid. Een volledige cloud service gebaseerd op het meest gebruiksvriendelijke en moderne platform van dit moment: Microsoft Dynamics 365 Business Central. 4PS Construct is een totaaloplossing. Het ondersteunt uw bedrijfsprocessen in de voorbereiding, uitvoering én nazorg. Met elke nieuwe release profiteert u automatisch mee van de nieuwste technologie en best practices uit de branche.

Gebaseerd op Microsoft Dynamics 365

Ons partnerschap met Microsoft is belangrijk. We zijn onafscheidelijk, maar wel uniek. Ons ERP-systeem 4PS Construct is gebaseerd op het betrouwbare en toekomstbestendige platform Microsoft Dynamics 365 Business Central. Wat door miljoenen mensen over de hele wereld wordt gebruikt.

Als Gold Partner van Microsoft hebben we op het platform Business Central specifiek voor uw branche software ontworpen: de bouw, GWW en installatie. Dankzij onze integratie met Dynamics 365 én Microsoft als organisatie, bieden we u de beste software ondersteuning. Tijdens, maar ook na de implementatie.