4PS Construct E-learning

Om maximaal rendement te halen uit 4PS Construct is het belangrijk dat al uw medewerkers op de hoogte zijn van de mogelijkheden en functionaliteiten van uw ERP. Met 4PS Construct E-learning biedt u uw medewerkers een laagdrempelige en flexibele training waar en wanneer het hen uitkomt.

Vraag een demo aan

4 voordelen van 4PS Construct E-learning

Alle e-learnings zijn ontworpen voor medewerkers met geen of een beperkte kennis van 4PS Construct op basis van Microsoft Dynamics 365 Business Central. Dit is handig bij nieuwe implementaties, maar ook bij het opleiden van nieuwe medewerkers in uw organisatie.

 • Uniforme training

  Alle deelnemers krijgen in de  e-learning dezelfde informatie. Met de video’s, afbeeldingen, oefenvragen en examens verzekert u het kennisniveau in uw organisatie en weet u zeker dat iedereen over dezelfde informatie beschikt.

 • Flexibel en digitaal

  E-learnings zijn een laagdrempelig alternatief voor basistrainingen op locatie. U bent niet langer afhankelijk van een trainer, ruimte of tijdstip. Alle basisprocessen, basiskennis en best practices van 4PS Construct leert u online.

 • Inzicht in voortgang

  Dankzij de mentorrol en mentortraining heeft u inzicht in de voortgang van de deelnemers. U ziet wie de training volgt, wie een training heeft afgerond en welke resultaten deelnemers behaalden.

 • Altijd op maat van uw branche

  In de e-learnings leren medewerkers de basis functionaliteiten en mogelijkheden van 4PS Construct kennen. Voor iedere branche ontwierp 4PS eigen e-learnings, volledig op maat gemaakt voor uw branche.

Meer weten?

Wilt u meer weten over ons Basis en Start aanbod of wilt u meer informatie over een specifieke  e-learningmodule?In onze brochure leest u alles over 4PS Construct E-learning.

Business Software 4PS Construct

4PS Construct is innovatieve business software speciaal voor de bouwnijverheid. Een volledige cloud service gebaseerd op het meest gebruiksvriendelijke en moderne platform van dit moment: Microsoft Dynamics 365 Business Central.

4PS Construct is een totaaloplossing. Het ondersteunt uw bedrijfsprocessen in de voorbereiding, uitvoering én nazorg. Met elke nieuwe release profiteert u automatisch mee van de nieuwste technologie en best practices uit de branche.

Meer informatie

Gebaseerd op Microsoft Dynamics 365

Ons partnerschap met Microsoft is belangrijk. We zijn onafscheidelijk, maar wel uniek. Ons ERP-systeem 4PS Construct is gebaseerd op het betrouwbare en toekomstbestendige platform Microsoft Dynamics 365 Business Central. Wat door miljoenen mensen over de hele wereld wordt gebruikt.

Als Gold Partner van Microsoft hebben we op het platform Business Central specifiek voor uw branche software ontworpen: de bouw, GWW en installatie. Dankzij onze integratie met Dynamics 365 én Microsoft als organisatie, bieden we u de beste software ondersteuning. Tijdens, maar ook na de implementatie.