Radio Holland

Radio Holland heeft vestigingen in 20 landen. Om zaken goed met elkaar te vergelijken en processen te optimaliseren was het nodig om over te gaan op één ERP-systeem. In Nederland werkte Radio Holland al op 4PS Construct. De keuze om ook wereldwijd met 4PS Construct te werken was snel gemaakt.

 

 

Over Radio Holland

In 1916 begon Radio Holland met het verwerken van telegrammen en het beheren van radiostations. Nu staat Radio Holland over de hele wereld bekend als dé specialist in satelliet- en radiocommunicatie-, navigatie-,  automatiserings- en observatiesystemen voor de scheepvaart. Het bedrijf heeft ongeveer 800 medewerkers en vestigingen in 20 landen. Ze openen steeds meer kantoren in havens in andere landen, om klanten wereldwijde service te bieden.

De keuze voor 4PS Construct wereldwijd

Radio Holland heeft vestigingen in 20 landen, die allemaal nog werkten met een eigen systeem, dat vaak ook nog verouderd was. Hierdoor was het lastig om zaken met elkaar te vergelijken en processen te optimaliseren. Samenwerken ging moeizaam. Radio Holland draaide in Nederland al op 4PS Construct, maar nog niet in andere landen. De keuze voor 4PS Construct wereldwijd was dus snel gemaakt. Nu het bedrijf wereldwijd is overgegaan op één systeem, heeft het veel meer inzicht. Radio Holland kan nu processen optimaliseren en met elkaar vergelijken. Benieuwd naar het hele verhaal?

Lees het artikel

  • Deel dit artikel: