Sneller en eenvoudiger maatwerk apps laten ontwikkelen Microsoft Power Apps

Ieder bouw-, GWW/infra- en installatiebedrijf heeft bedrijfsprocessen die wel een moderne update kunnen gebruiken. In veel situaties zou een app handig zijn, maar een maatwerk app ontwikkelen is een grote investering en kost veel tijd. Gelukkig kan het ook anders dankzij Microsoft Power Apps! Met Microsoft Power Apps automatiseren wij bedrijfsprocessen met behulp van digitale apps, uiteraard inclusief integratiemogelijkheden met ons ERP-pakket 4PS Construct.

 

3 voordelen van Microsoft Power Apps

Benieuwd welke voordelen Power Apps bieden? We zetten 3 voordelen op een rij.

  • Digitaliseer bedrijfsprocessen

    Gebruik Microsoft Power Apps om traditionele bedrijfsprocessen te transformeren in moderne oplossingen voor uw bedrijf. Gebruik data uit bijvoorbeeld  4PS Construct om digitale werkbonnen aan te bieden via een Power App.  

  • Breng al uw databronnen samen

    Microsoft Power Apps staat in verbinding met uw bedrijfsdata dankzij honderden beschikbare connectoren en de Microsoft DataverseLaat uw werkbonnen digitaal ondertekenen via een Power App, dan zijn deze onmiddellijk te bekijken in 4PS Construct.

  • Laagdrempelig en gebruiksvriendelijk

    Power Apps is intuïtief, laagdrempelig en gebruiksvriendelijk. Dit low-code platform vereist een minimum aan programmeren. Hierdoor zijn onze experts in staat sneller voor u apps te ontwikkelen.

Microsoft Power Apps: sneller apps ontwikkelen

Microsoft Power Apps bestaat uit een uitgebreide template-bibliotheek, connectoren, kant-en-klare AI-componenten en bouwblokken om apps te bouwen. Net zoals alle andere onderdelen van het Microsoft Power Platform is ook Power Apps een low-code toepassing. Dat wil zeggen dat ontwikkelaars beperkte programmeercode gebruiken bij het ontwikkelen van bedrijfsapplicaties. Voor u betekent dat geen lange doorlooptijden en geen hoge ontwikkelkosten meer bij de ontwikkeling van maatwerkoplossingen!

Meer weten?

Wacht niet langer; ontdek de kracht van het Microsoft Power Platform!

Business Software 4PS Construct

4PS Construct is innovatieve business software speciaal voor de bouwnijverheid. Een volledige cloud service gebaseerd op het meest gebruiksvriendelijke en moderne platform van dit moment: Microsoft Dynamics 365 Business Central.

4PS Construct is een totaaloplossing. Het ondersteunt uw bedrijfsprocessen in de voorbereiding, uitvoering én nazorg. Met elke nieuwe release profiteert u automatisch mee van de nieuwste technologie en best practices uit de branche.

 

Business Software 4PS Construct

Ons partnerschap met Microsoft is belangrijk. We zijn onafscheidelijk, maar wel uniek. Ons ERP-systeem 4PS Construct is gebaseerd op het betrouwbare en toekomstbestendige platform Microsoft Dynamics 365 Business Central. Wat door miljoenen mensen over de hele wereld wordt gebruikt.

Als Gold Partner van Microsoft hebben we op het platform Business Central specifiek voor uw branche software ontworpen: de bouw, GWW en installatie. Dankzij onze integratie met Dynamics 365 én Microsoft als organisatie, bieden we u de beste software ondersteuning. Tijdens, maar ook na de implementatie.