4PS urenregistratie oplossingen: online urenregistratie voor de bouw, GWW en installatie

Werkt u nog met papieren urenregistratie in de bouw? Dan mist u real-time inzicht in projecten en loopt u achter de feiten aan. Met de 4PS urenregistratie oplossingen voor de bouw, GWW/infra en installatie neemt u afscheid van papierwerk en kiest u een eenvoudiger, sneller en digitaal urenproces. De 4PS Uren App en het 4PS Urenportaal zijn bovendien erg eenvoudig in gebruik, medewerkers voeren hun uren zelf in via hun smartphone, tablet of laptop. Dankzij de integratie met 4PS Construct zijn alle geregistreerde uren direct zichtbaar in uw ERP. Dit draagt bij aan de real-time controle en het totaal inzicht in projecten.

Digitaliseer uw urenproces

Met de 4PS oplossingen voor online urenregistratie vullen medewerkers hun uren eenvoudig en snel in via een app op hun smartphone of via de webbrowser op hun laptop. Deze tools zijn altijd en overal beschikbaar om uren, kilometers of reisuren te registeren op projecten. Online urenregistratie op maat van de bouw!

 • Direct inzicht in uren binnen 4PS Construct

  Alle geregistreerde uren zijn direct zichtbaar in 4PS Construct. Zo zorgt u voor een snellere en eenvoudigere urenregistratie in de bouw, GWW en installatie. Het overtypen van papieren weekbriefjes is nu verleden tijd en u heeft altijd real-time inzicht in alle geregistreerde uren.

 • Snel inzicht in verlofdagen

  Medewerkers hebben snel inzicht in hun volledige verlofsaldo. Met de 4PS urenregistratie oplossingen ziet u onmiddellijk hoeveel vakantiedagen u nog tegoed heeft, welke dagen u reeds heeft opgenomen en welke u heeft aangevraagd.

 • Uren registeren via uw internetbrowser: 4PS Urenportaal

  Online urenregistratie is eenvoudiger dan ooit met het 4PS Urenportaal. Medewerkers loggen via hun internetbrowser in op het portaal en voeren daar hun uren in. Het 4PS Urenportaal is ontworpen voor gebruik op de laptop, desktop en tablet. Dat maakt het 4PS Urenportaal erg geschikt voor online urenregistratie op kantoor of vanuit huis.

 • Urenregistratie in uw broekzak: 4PS Uren App

  De 4PS Uren App is een verlengde van het 4PS Urenportaal en werd speciaal ontwikkeld voor het gebruik op mobiele devices. Medewerkers registeren met hun smartphone of tablet hun gewerkte uren of gereisde kilometers; ideaal voor buitendienstmedewerkers of medewerkers op de bouwplaats.

Uren invoeren kan makkelijker

Bij Jacobs Elektro Groep werden uren in eerste instantie via urenlijsten bijhouden. Dat werkte prima in het begin, maar naarmate het bedrijf groeide zorgde dat voor veel extra werk. Tijd om daar verandering in te brengen met behulp van moderne digitale tools. In deze video vertelt bedrijfsleider Cor Bruyns hoe ze met behulp van het 4PS Urenportaal het urenproces digitaliseerden en automatiseerden.

Meer weten?

Bent u ook klaar voor een eenvoudigere  en online urenregistratie in de bouw, GWW en installatie? Boek nu een demo!

Business Software 4PS Construct

4PS Construct is innovatieve business software speciaal voor de bouwnijverheid. Een volledige cloud service gebaseerd op het meest gebruiksvriendelijke en moderne platform van dit moment: Microsoft Dynamics 365 Business Central.

4PS Construct is een totaaloplossing. Het ondersteunt uw bedrijfsprocessen in de voorbereiding, uitvoering én nazorg. Met elke nieuwe release profiteert u automatisch mee van de nieuwste technologie en best practices uit de branche.

Meer informatie

Gebaseerd op Microsoft Dynamics 365

Ons partnerschap met Microsoft is belangrijk. We zijn onafscheidelijk, maar wel uniek. Ons ERP-systeem 4PS Construct is gebaseerd op het betrouwbare en toekomstbestendige platform Microsoft Dynamics 365 Business Central. Wat door miljoenen mensen over de hele wereld wordt gebruikt.

Als Gold Partner van Microsoft hebben we op het platform Business Central specifiek voor uw branche software ontworpen: de bouw, GWW en installatie. Dankzij onze integratie met Dynamics 365 én Microsoft als organisatie, bieden we u de beste software ondersteuning. Tijdens, maar ook na de implementatie.