Stage lopen bij 4PS

Op zoek naar een stage? Bij 4PS ben je van harte welkom. Met jouw frisse blik en nieuwe kennis help je ons verder ontwikkelen! Wil je vast meer informatie? Klik dan op de onderstaande button om contact op te nemen. Momenteel hebben we geen stage vacatures maar je kan altijd een open sollicitatie indienen!

Open sollicitatie stage/afstuderen

Ben je op zoek naar een uitdagende stageplek waar je veel kunt leren en jezelf verder kunt ontwikkelen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Bij 4PS bieden we allerlei stages- en afstudeeropdrachten aan binnen onze verschillende afdelingen op mbo, hbo of wo niveau.  Wij vinden het belangrijk om jou de mogelijkheid te bieden om werkervaring op te doen en je opgedane kennis toe te passen in de praktijk. Maar we horen ook graag jouw ideeën zodat we van elkaar kunnen blijven leren.

 

De voordelen van stage lopen bij 4PS

  • Een uitdagende stage bij een ambitieus softwarebedrijf;
  • Volop ruimte voor eigen initiatieven;
  • Werken 2.0: thuiswerken en flexwerkplekken;
  • Beschikbaar stellen van faciliteiten zoals een laptop; 
  • Stagevergoeding;
  • Begeleiding door een ervaren professional gegarandeerd;
  • SBB geregistreerd leerbedrijf;
  • De kans om bij 4PS te blijven werken na je stage.

Kirsten - HRM 2023

Mijn stage bij 4PS heb ik als super leuk en leerzaam ervaren! Ik heb veel nieuwe dingen geleerd over het Recruitment vak. Daarbij kreeg ik het vertrouwen en de verantwoordelijkheid om zelfstandig taken en werkzaamheden uit te voeren. Naast de recruitment werkzaamheden, heb ik ook de mogelijkheid gekregen om met verschillende collega's projecten uit te voeren. Ik ben dankbaar voor de leerzame stage met leuke collega's bij 4PS!

Ruben - Sales 2023

Gedurende mijn stage van 30 weken bij 4PS heb ik een positieve ervaring opgedaan. Vanaf het eerste moment voelde ik me welkom en gewaardeerd in het team. Ik kreeg de kans mijn kennis echt in praktijk te brengen. Iedereen was super behulpzaam en ik heb veel geleerd tijdens de afgelopen weken. De tijd is voorbij gevlogen maar ik kijk met plezier terug op een leuke en leerzame stageperiode!

Kris - Development 2023

Mijn stage bij 4PS was een prettige ervaring. Vanaf het begin kreeg ik de kans om direct bij te dragen aan lopende projecten. Ik kreeg hier goede begeleiding bij, en het team stond altijd open voor mijn vragen.
Een van de hoogtepunten van mijn stage was de variatie in taken die ik mocht oppakken. Hierdoor heb ik veel nieuws geleerd op het gebied van software development.
Al met al kijk ik met veel tevredenheid terug op mijn stageperiode. Ik ben niet alleen blij met de kansen die mij geboden werden en wat ik heb geleerd, maar ook met de positieve sfeer binnen het team.

Ghazal - Support 2023

Tijdens mijn stageperiode bij 4PS heb ik een waardevolle ervaring opgedaan waarin ik de kans kreeg om mijn communicatieve en professionele vaardigheden goed te ontwikkelen. De mogelijkheid om zowel zelfstandig als in teamverband te werken, heeft bijgedragen aan mijn persoonlijke groei. Het was ook heel leerzaam om mijn kennis en ervaring in de praktijk toe te passen, wat mij een dieper inzicht gaf in mijn vakgebied.
Wat deze stage extra waardevol heeft gemaakt, was de ondersteuning van het team en de uitstekende werksfeer. Het supportteam was niet alleen behulpzaam, maar creëerde ook een gezellige en leuke werkomgeving. Dit speelde een belangrijke rol bij mijn betrokkenheid en het gevoel van verbondenheid met het team. De positieve sfeer stimuleerde niet alleen mijn motivatie, maar droeg ook bij aan een betere werkprestatie.

Aedan - Marketing 2023

Het stagelopen bij 4PS is voor mij een kans geweest om persoonlijk en professioneel te groeien, en die groeimogelijkheden blijven zich aandienen. Vanaf het moment dat ik hier binnenkwam, ben ik warm ontvangen. Ik werk samen met een super leuk team dat altijd klaar staat om te helpen als ik vragen heb. Als stagiair krijg ik bovendien interessante en leerzame opdrachten, wat mijn ontwikkeling als mediavormgever aanzienlijk heeft verbeterd. Ik kijk enthousiast uit naar de rest van mijn stageperiode!

Jules - Software Development 2023

Toen ik begon bij 4PS vond ik het leuk om een nieuwe programmeertaal te leren, hierbij werd ik ook goed begeleidt. Ze proberen je echt wat bij te brengen en te nieuwe dingen te leren, dat was super fijn voor mij. Verder krijg je in het team een goed beeld van hoe de praktijk is. Tijdens mijn stage voelde ik mij erg zinvol en nuttig. Dit heeft er zelfs voor gezorgd dat ik na mijn studie hier blijf werken als BC Developer.

Marcel - HRM 2023

Ik heb mijn stageperiode bij 4PS als zeer prettig ervaren. Er is mij de kans gegeven om taken zelf op te pakken en uit te proberen, maar hierin werd ik goed begeleid. Mede hierdoor heb ik zowel op persoonlijk als professioneel vlak kunnen groeien. Ik kijk ernaar uit om na mijn stage te blijven werken in het recruitmentteam.

Joost - Bedrijfskunde 2022

Ik heb mijn afstudeerstage afgerond binnen het HR-team van 4PS. Tijdens deze stage heb ik onderzoek gedaan naar manieren om HR processen te optimaliseren en de impact op de structuur van de organisatie. Door dit onderzoek heb ik mijn studie Bedrijfskunde afgerond en ben ik nu klaar voor de volgende stap! Vanaf september ga ik starten met het traineeship als business consultant bij 4PS.

Lisanne - HRM 2022

Bij 4PS heb ik mij vanaf het eerste moment welkom gevoeld. Ik voel mij hier geen stagiair, maar echt een collega. Ik kreeg veel vrijheid om mijzelf te ontwikkelen en echt verantwoordelijkheid te pakken. Je wordt goed geholpen en je successen worden gevierd!

Bram - HRM 2022

Ik heb het erg naar mijn zin heb gehad tijdens mijn stage bij het recruitment team. Naast dat ik veel heb geleerd over het HR vak ben ik ook erg dankbaar voor de kansen die ik heb gekregen om mezelf te ontwikkelen door deel te nemen aan projecten als 'Week van de Werkstress' en 'Campus Recruitment'. Gelukkig betekent het einde van mijn stage niet het einde van mijn tijd bij 4PS. Ik ben er trots op dat ik deel blijf uitmaken van het recruitment team in de rol van Junior Corporate Recruiter.

Marc - HRM 2021/2022

Tijdens je stage bij 4PS wordt je uitgedaagd om het beste uit jezelf te halen, jezelf verder te ontwikkelen en zo echt bij te dragen aan de organisatie. Ik heb tijdens mijn stage mijn eerste werkervaring op kunnen doen op het gebied van HR. Dankzij een geweldig team, waarin ik altijd vertrouwen en verantwoordelijkheid voelde. Na mijn stage kreeg ik het vertrouwen om nog parttime door te werken in de functie van Junior Corporate Recruiter. Ik ben erg dankbaar voor de kansen die ik heb gekregen om mezelf te ontwikkelen als persoon en als professional. Daarom is 4PS dé stageorganisatie waar jij terecht kan!

Daphne - Office Management 2022

”Binnen de afdeling Office Management heb ik vanuit mijn opleiding twee maanden bij 4PS mogen stagelopen. Stagelopen kan ik het haast niet noemen, ik ben volledig opgenomen in het team en heb veel mogen ondernemen, uitzoeken en regelen onder goede begeleiding. Hier word je vrijgelaten, gestimuleerd en uitgedaagd in je kwaliteiten en het belangrijkste er wordt hard gelachen!”

Thom - Marketing 2021

Stage lopen binnen het marketing team van 4PS heb ik ervaren al een geweldige tijd. Vanaf het begin word je behandeld als een volwaardig teamlid. Je merkt dat het team je snel vertrouwd en leuke dingen laat oppakken. Dit maakte mijn afstudeerstage zeer leerzaam. Omdat 4PS mij zo goed beviel ben ik hier na mijn afstuderen ook gaan werken als product marketeer!

Waar kom je terecht?

4PS maakt, implementeert en onderhoudt de beste standaard software voor de bouw, GWW en installatietechniek. Met meer dan 320 collega’s werken we elke dag aan toepassingen voor onze 450 klanten over de hele wereld. We hechten veel belang aan het welzijn van iedereen en vinden het dan ook belangrijk om een prettige werkomgeving te kunnen bieden. Zo kunnen de collega’s elkaar regelmatig ontmoeten op kantoor om van elkaar te leren, samen te lunchen, de week af te sluiten met een borrel en een hecht team te vormen. Ons hoofdkantoor zit in Ede maar we zijn ook flexibel en geven de mogelijkheid om je werk vanuit huis te regelen. Wil je meer weten over 4PS? Check dan de link: Over 4PS – 4PS Nederland 

Direct solliciteren!

Wil je direct solliciteren voor een van de stages? Klik dan op de onderstaande knop!