4PS Life

Wij willen dat onze collega’s zich gezond en energiek voelen, zodat zij met veel plezier en focus het werk bij 4PS kunnen verrichten. Wij helpen onze collega’s met het volgen van een gezonde levensstijl door ons eigen vitaliteitsprogramma: 4PS Life!

4PS Life geeft aandacht aan de verschillende onderwerpen die invloed hebben op jouw vitaliteit. Dit betekent dat we focussen op Well-being- en Fun activiteiten! Met dit programma laten we zien dat het welzijn van onze collega’s erg belangrijk voor ons is, vooral op het gebied van gezondheid, werkgeluk en energie!

Wij geven om jouw “well being”

Met dit thema bedoelen we jou fysieke en mentale gezondheid maar ook dat het sociaal goed met je gaat. We doen dit onder andere door het maken van lunchwandelingen of het organiseren van voetbaltoernooien, bootcamps en massages. Daarnaast willen we je graag de ruimte geven om te werken aan je mentale gezondheid. We bieden daarom onder andere coachgesprekken of time- en stress workshops aan. Maar onrust in je hoofd kan ook ontstaan door onderwerpen zoals financiën en pensioen; ook op deze vlakken proberen we met je mee te denken!

We need to have fun!

Je voelt je vaak een stuk beter als je dingen doet waar je blij van wordt. We proberen daarom regelmatig leuke activiteiten te organiseren, zoals Pubquizen, een familiedag, filmavonden, festivals, kerstdiners en ga zo maar door… Een mooie bijkomstigheid is dat deze activiteiten bijdragen aan onze familiecultuur en het gevoel van samenwerking en waardering vergroten. 

Week van de werkstress!

De week van de werkstress is een landelijk initiatief die elk jaar terug komt. Omdat we bij 4PS het welzijn van onze medewerkers belangrijk vinden, doen we hier graag aan mee!

Het doel van deze week is om onze collega’s bewust te maken van hoe ze meer grip kunnen krijgen op hun eigen fysieke en mentale gezondheid. Het thema van dit jaar was daarom: fysiek en mentaal sterk!

Ben je benieuwd hoe onze collega’s deze week hebben ervaren? lees dan de blog!

Blog: week van de werkstress!

Are you ready to build your future?

Lijkt werken bij 4PS iets voor jou? Bekijk dan onze vacatures of neem contact met ons op!

Vragen? Rosa helpt je verder!

Rosa Bannink

Lead Corporate Recruiter


  • Deel deze pagina: