Standaardrapporten

Krijg inzicht in uw gegevens met meerdere geïntegreerde standaardrapporten als onderdeel van 4PS.

De 3 grootste voordelen van rapporteren in 4PS Construct.

Flexibel, interactief, transparant. Dat is rapporteren met 4PS Construct. 4PS biedt een standaard set dashboards en rapporten voor implementatie.

  • Flexibel rapporteren

    Maak optimaal gebruik van de standaard geïntegreerde rapportage-opties die gemakkelijk configureerbaar zijn, kunnen worden gefilterd, geselecteerd, gesorteerd of verzonden naar e-mail, printer of pdf voor eenvoudige communicatie. Ze kunnen ook worden opgeslagen voor hergebruik of worden automatisch geactiveerd zodat u nog efficiënter kunt werken.

  • Nauwkeurige en realtime rapporten

    Begrijp risico’s en kansen beter, neem weloverwogen beslissingen op basis van één bron en live gegevens.

  • Betrouwbaar

    Reageer snel op trends en onderneem indien nodig snel corrigerende acties. Met dashboards en grafieken krijgt u de informatie voor u om de beste beslissing te nemen.

Meer weten?

Breng uw rapportage naar nieuwe hoogten met 4PS Construct – boek vandaag nog uw demo.

Business Software 4PS Construct

4PS Construct is innovatieve business software speciaal voor de bouwnijverheid. Een volledige cloud service gebaseerd op het meest gebruiksvriendelijke en moderne platform van dit moment: Microsoft Dynamics 365 Business Central. 4PS Construct is een totaaloplossing. Het ondersteunt uw bedrijfsprocessen in de voorbereiding, uitvoering én nazorg. Met elke nieuwe release profiteert u automatisch mee van de nieuwste technologie en best practices uit de branche.

Meer informatie

Gebaseerd op Microsoft Dynamics 365

Ons partnerschap met Microsoft is belangrijk. We zijn onafscheidelijk, maar wel uniek. Ons ERP-systeem 4PS Construct is gebaseerd op het betrouwbare en toekomstbestendige platform Microsoft Dynamics 365 Business Central. Wat door miljoenen mensen over de hele wereld wordt gebruikt.

Als Gold Partner van Microsoft hebben we op het platform Business Central specifiek voor uw branche software ontworpen: de bouw, GWW en installatie. Dankzij onze integratie met Dynamics 365 én Microsoft als organisatie, bieden we u de beste software ondersteuning. Tijdens, maar ook na de implementatie.