Leertouwer over de Projectcapaciteitsbehoefteplanning

Leertouwer is een innovatieve, veelzijdige systeem integrator. Ze werken in de elektrotechniek, klimaatinstallatie en ICT. De visie is optimaal integreren in energie, functionaliteit en technologie. Business unit manager Gert ter Maaten vertelt over de ontwikkeling van de Projectcapaciteitsbehoefteplanning en over de nauwe samenwerking met 4PS.

Behoefte aan de nieuwe tool

Leertouwer plant mensen in Excel in voor projecten. Het is hierbij een uitdaging om tijdig in te zien of er een extra piek aankomt. De enige tool die Leertouwer nu heeft om inzicht te hebben is de Excel planning, de capaciteits planning. Maar dit is nog lang niet voldoende. Er is een sterke behoefte naar een ICT tool die gekoppeld is aan de projectadministratie.

4PS heeft Leertouwer gevraagd om mee te denken aan de ontwikkeling van de Projectcapaciteitsbehoefteplanning. Gert ter Maaten zegt: “Dat gaat ons daar echt in helpen daar ben ik van overtuigd, omdat we realtime informatie krijgen gekoppeld aan onze project administratie.” Gert vindt dat de ontwikkeling wat sneller mag, maar dit is omdat hij graag aan de slag wil gaan met de nieuwe tool. Zoals hij zelf zegt “Geduld is een schone zaak.”

Meer klantverhalen
  • Deel deze pagina: