Uitvoerdersadministratie

De rol van de uitvoerder als het gaat om digitalisering en informatievoorziening wordt steeds crucialer. Met de uitvoerdersadministratie van 4PS wordt de uitvoerder betrokken bij alles wat er met zijn project te maken heeft. Hij kan relevante informatie inzien en aanvullen op basis van wat er op de bouwplaats gebeurt.

Digitaal bouwen met de uitvoerder

Dossiermappen vol met tekeningen, ontvangstbonnen van onderaannemers, meer- en minderwerklijsten en weekstaten. Verleden tijd met de uitvoerdersadministratie van 4PS. Kies voor digitalisering op de bouwplaats.

  • Binnen en buiten verbinden

    Stel informatie die op kantoor wordt vastgelegd, beschikbaar op de bouwplaats. Denk aan tekeningen of afspraken rondom inkoopcontracten. Om vervolgens op kantoor weer volop profiteren van de gegevens die de uitvoerder in dat proces toevoegt!

  • Uitgebreide gereedschapskist voor de uitvoerder

    Breng al uw primaire processen onder in de uitvoerdersadministratie van 4PS. Een greep daaruit: urenregistratie, goedkeuren van ontvangsten, termijnoverzichten, afroepen van materieel, opgeven van productie voortgang, kwaliteitscontroles en ongevallenregistratie.

  • Eenvoudig en flexibel

    Software voor de uitvoerder moet bij uitstek simpel en eenvoudig zijn. Geen onnodige handelingen, alleen relevante informatie en altijd en overal bereikbaar. Daarin maakt de uitvoerdersadministratie van 4PS het verschil, maatwerk voor de uitvoerder!

Meer weten?

Digitaliseer uw processen op de bouwplaats met de Uitvoerdersadministratie van 4PS – boek nu een demo!

Business Software 4PS Construct

4PS Construct is innovatieve business software speciaal voor de bouwnijverheid. Een volledige cloud service gebaseerd op het meest gebruiksvriendelijke en moderne platform van dit moment: Microsoft Dynamics 365 Business Central.

4PS Construct is een totaaloplossing. Het ondersteunt uw bedrijfsprocessen in de voorbereiding, uitvoering én nazorg. Met elke nieuwe release profiteert u automatisch mee van de nieuwste technologie en best practices uit de branche.

Meer informatie

Gebaseerd op Microsoft Dynamics 365

Ons partnerschap met Microsoft is belangrijk. We zijn onafscheidelijk, maar wel uniek. Ons ERP-systeem 4PS Construct is gebaseerd op het betrouwbare en toekomstbestendige platform Microsoft Dynamics 365 Business Central. Wat door miljoenen mensen over de hele wereld wordt gebruikt.

Als Gold Partner van Microsoft hebben we op het platform Business Central specifiek voor uw branche software ontworpen: de bouw, GWW en installatie. Dankzij onze integratie met Dynamics 365 én Microsoft als organisatie, bieden we u de beste software ondersteuning. Tijdens, maar ook na de implementatie.