Zorg voor een goede projectbewaking in de bouw met de module: Projecten

Het resultaat van projecten mag voor projectmanagers geen verrassing zijn. Volg, controleer en analyseer belangrijke projectinformatie met de modules: projectadministratie, projectbewaking en liquiditeitsprognose uit 4PS Construct. Hiermee krijgt u het complete beeld in elke fase van het project: stel budgetten samen, boek actuele waarden en genereer voorspellingen.

Beheer uw projecten en voorkom faalkosten in de bouw

De Projectenmodule is het kloppende hart van 4PS Construct. Vrijwel ieder onderdeel in de software heeft een link met deze module. Overzicht, inzicht, projectbewaking en sturen van projecten zijn de belangrijkste en sterke eigenschappen van deze module.

  • Op ieder moment projecten bewaken

    Met de projectenmodule in 4PS Construct kan iedere projectleider op elk moment zijn projecten bewaken. Door de integratie met de modules voor Inkoop en Financiële administratie heeft u altijd actueel inzicht in uw bedrijfsprocessen.

  • Complete controle over projectkosten

    Met onze Work Breakdown Structure (WBS) bewaakt u op ieder niveau uw projecten. Per hoofdproject, deelproject, element en kostendrager. Met behulp van prognoses en productiestanden. Dit kan per project verschillen en geeft u maximale flexibiliteit.

  • Integreren en samenwerken

    Het beste resultaat behaalt u door op tijd de juiste keuzes te maken. De projectmodule van 4PS Construct gebruikt Excel voor het importeren en exporteren van data, PowerBI en Office365 om informatie te delen met stakeholders. En onze BIM Bridge voor de integratie met BIM tools.

Projectadministratie

Wilt u het project volgens planning en binnen het budget houden, maar is het een hele opgave om alle communicatie, prijzen en interacties met derden op te nemen? Maak dan gebruik van Projectadministratie binnen 4PS Construct. In plaats van alles projectinformatie vast te leggen in separate excelsheets, helpt de projectadministratie in 4PS Construct alles centraal en uniform vast te leggen. Dus geen aparte overzichten voor verkooptermijnen, meer- en minderwerk en inkoopopdrachten.

Projectbewaking & prognose

Met de module Projectbewaking en prognose volgt, controleert en analyseert u belangrijke projectinformatie. In deze module vindt u ook functionaliteiten voor meer- en minderwerk, de werkbegroting en inkoop.

Liquiditeitsprognose

Wilt u meer grip op alle liquiditeitsstromen van projecten? Met de liquiditeitsprognose binnen 4PS Construct bepaalt u op basis van de verwachte kosten, opbrengsten én reeds bekende verplichtingen hoe de liquiditeitsprognose van het project eruit ziet. Signaleer direct wanneer er voor gefinancierd wordt en creëer vervolgens een totaalbeeld op bedrijfsniveau. De prognose is flexibel in te richten, eenvoudig in gebruik en beperkt de risico’s omtrent het beschikken over voldoende liquide middelen.

Meer weten?

Volg, controleer en analyseer belangrijke projectinformatie met Projectbewaking van 4PS – boek nu een demo!

Business Software 4PS Construct

4PS Construct is innovatieve business software speciaal voor de bouwnijverheid. Een volledige cloud service gebaseerd op het meest gebruiksvriendelijke en moderne platform van dit moment: Microsoft Dynamics 365 Business Central. 4PS Construct is een totaaloplossing. Het ondersteunt uw bedrijfsprocessen in de voorbereiding, uitvoering én nazorg. Met elke nieuwe release profiteert u automatisch mee van de nieuwste technologie en best practices uit de branche.

Meer informatie

Gebaseerd op Microsoft Dynamics 365

Ons partnerschap met Microsoft is belangrijk. We zijn onafscheidelijk, maar wel uniek. Ons ERP-systeem 4PS Construct is gebaseerd op het betrouwbare en toekomstbestendige platform Microsoft Dynamics 365 Business Central. Wat door miljoenen mensen over de hele wereld wordt gebruikt.

Als Gold Partner van Microsoft hebben we op het platform Business Central specifiek voor uw branche software ontworpen: de bouw, GWW en installatie. Dankzij onze integratie met Dynamics 365 én Microsoft als organisatie, bieden we u de beste software ondersteuning. Tijdens, maar ook na de implementatie.

Vragen? Floris helpt u verder!

Floris Wilod Versprille

Sales Manager