Projectadministratie

Zorg voor planning, coördinatie en registreer en communiceer eenvoudig alle activiteiten van een project met de stakeholders. Of het nu gaat om een civiel-, installatie- of bouwproject, al uw gegevens staan op één plek en volledig geïntegreerd met alle kernprocessen binnen 4PS Construct.

De 3 grootste voordelen van Projectadministratie binnen 4PS Construct

Wilt u het project volgens planning en binnen het budget houden, maar is het een hele opgave om alle communicatie, prijzen en interacties met derden op te nemen? Maak dan gebruik van Projectadministratie binnen 4PS Construct.

  • Volledig zicht op alle activiteit

    Informatie bijhouden, vastleggen en ophalen. Neem weloverwogen beslissingen op basis van alle details en maak een duidelijk audittraject voor toekomstig gebruik. Eenvoudig en allemaal binnen een paar klikken!

  • Voorkom Excelsheets

    In plaats van alles projectinformatie vast te leggen in separate excelsheets, helpt de projectadministratie in 4PS Construct alles centraal en uniform vast te leggen. Dus geen aparte overzichten voor verkooptermijnen, meer- en minderwerk en inkoopopdrachten.

  • Volledig geïntegreerd

    De 4PS projectadministratie is geïntegreerd met het acquisitieproces, het inkoopproces, de financiële afwikkeling en diverse andere onderdelen. Zo gaan gebruikers ook echt de toegevoegde waarde ervaren van informatie 1 keer vastleggen en samenwerken in één oplossing.

Meer weten?

Meer weten?

Breng uw projectadministratie naar nieuwe hoogten met 4PS Construct – boek vandaag nog uw demo.

Business Software 4PS Construct

4PS Construct is innovatieve business software speciaal voor de bouwnijverheid. Een volledige cloud service gebaseerd op het meest gebruiksvriendelijke en moderne platform van dit moment: Microsoft Dynamics 365 Business Central. 4PS Construct is een totaaloplossing. Het ondersteunt uw bedrijfsprocessen in de voorbereiding, uitvoering én nazorg. Met elke nieuwe release profiteert u automatisch mee van de nieuwste technologie en best practices uit de branche.

Meer informatie

Gebaseerd op Microsoft Dynamics 365

Ons partnerschap met Microsoft is belangrijk. We zijn onafscheidelijk, maar wel uniek. Ons ERP-systeem 4PS Construct is gebaseerd op het betrouwbare en toekomstbestendige platform Microsoft Dynamics 365 Business Central. Wat door miljoenen mensen over de hele wereld wordt gebruikt.

Als Gold Partner van Microsoft hebben we op het platform Business Central specifiek voor uw branche software ontworpen: de bouw, GWW en installatie. Dankzij onze integratie met Dynamics 365 én Microsoft als organisatie, bieden we u de beste software ondersteuning. Tijdens, maar ook na de implementatie.

Vragen? Floris helpt u verder!

Floris Wilod Versprille

Sales Manager