Uren

Leg nauwkeurig uren vast en houd loonkosten bij om uw bedrijfsactiviteiten te optimaliseren en winst te maximaliseren. Het is van cruciaal belang dat uren correct wordt vastgelegd en toegewezen om ervoor te zorgen dat projecten en activiteiten onder controle worden gehouden.

Vraag een demo aan

De 3 grootste voordelen van urenregistratie in 4PS Construct

Neem urenregistratiegegevens in meerdere formaten op met 4PS Construct, hetzij in de kernoplossing, via het Urenportaal of de mobiele Uren App. Stel standaard lonen en overuren in voor een nauwkeurige verwerking naar payroll.

  • Eenvoudige urenregistratie

    Vereenvoudig het invoeren en indienen van uren – 4PS Construct biedt verschillende indelingen voor urenregistratie waarmee projecten en werkitems snel identificeerbaar en eenvoudig te registreren zijn.

  • Nauwkeurige tijdsbesteding

    Uren vastleggen als onderdeel van het rooster is slechts een onderdeel van het proces. Wijs uren precies toe aan de werkitems in servicecontracten en activeer het factureringsproces via 4PS Construct. Eenvoudig.

  • Meerdere manieren van registratie

    Uw bedrijf naar het volgende niveau van efficiëntie brengen, is het vroegtijdig nemen van de juiste beslissingen. Rol mobiele indiening van urenregistratie naar uw personeel uit en krijg direct realtime inzicht in uw arbeidskosten in 4PS Construct.

4PS Urenportaal of 4PS Uren App: kies wat bij u past

Met de 4PS urenregistratie tools houden medewerkers zelf digitaal hun gewerkte uren per project, gereden kilometers of reisuren bij. Voor uw online urenregistratie biedt 4PS u twee alternatieven: het 4PS Urenportaal en de 4PS Uren App. De basisfunctionaliteiten zijn identiek, maar beide systemen werden ontworpen voor specifieke devices. Bekijk hier welke optie het beste past bij uw organisatie.

4PS Uren App en Urenportaal

Meer weten?

Breng uw urenstaten naar een hoger niveau met 4PS – download nu onze 4PS Urenregistratie brochure

Business Software 4PS Construct

4PS Construct is innovatieve business software speciaal voor de bouwnijverheid. Een volledige cloud service gebaseerd op het meest gebruiksvriendelijke en moderne platform van dit moment: Microsoft Dynamics 365 Business Central. 4PS Construct is een totaaloplossing. Het ondersteunt uw bedrijfsprocessen in de voorbereiding, uitvoering én nazorg. Met elke nieuwe release profiteert u automatisch mee van de nieuwste technologie en best practices uit de branche.

Meer informatie

Gebaseerd op Microsoft Dynamics 365

Ons partnerschap met Microsoft is belangrijk. We zijn onafscheidelijk, maar wel uniek. Ons ERP-systeem 4PS Construct is gebaseerd op het betrouwbare en toekomstbestendige platform Microsoft Dynamics 365 Business Central. Wat door miljoenen mensen over de hele wereld wordt gebruikt.

Als Gold Partner van Microsoft hebben we op het platform Business Central specifiek voor uw branche software ontworpen: de bouw, GWW en installatie. Dankzij onze integratie met Dynamics 365 én Microsoft als organisatie, bieden we u de beste software ondersteuning. Tijdens, maar ook na de implementatie.