4PS On-site App: heldere communicatie op locatie

Wilt u ook op locatie voorzien zijn van de meest actuele informatie binnen uw project? Wilt u meer grip en controle op de werkzaamheden op locatie krijgen? En wilt u voldoen aan de toenemende regelgeving, zoals de Wet Kwaliteitsborging? Met de 4PS On-site App kunt u op locatie documenten, Issues en checklijsten raadplegen.  

Vraag een demo aan

Kwaliteitsborging en veiligheid

Ziet u een gevaarlijke situatie op locatie? Maak meteen een melding aan in de On-site App, geef de locatie op en wijs de melding direct toe aan iemand om het probleem meteen op te lossen. Hierdoor voldoet u aan de toenemende regelgeving, zoals WKB en VCA.

 • Totale integratie

  De 4PS On-site App heeft een koppeling met 4PS Construct. Voert u data in op de app, dan is dit meteen zichtbaar in 4PS Construct. Uitvoering en administratie komen bij elkaar in één proces. 

 • Alles digitaal

  Met de 4PS On-site App beschikt u altijd en op elke locatie over uw digitale tekeningen en checklijsten. Doordat u altijd toegang heeft tot uw documenten heeft u altijd de laatste informatie bij de hand en krijgt u meer inzicht in projecten, overal waar u bent. 

 • Gebruiksvriendelijk

  De app is zeer gebruiksvriendelijk. Maak een foto en voeg deze direct toe aan een ‘issue’. En geef vervolgens de locatie van het probleem aan op de bouwtekening. 

 • Offline werken

  Heeft u geen verbinding op locatie? Geen probleem! U kunt de app ook offline gebruiken. U kunt bijvoorbeeld eenvoudig offline documenten raadplegen, aanmaken en checklijsten invullen. 

Roosdom Tijhuis over de On-site App

Roosdom Tijhuis is een ontwikkelende bouwer dat landelijk opereert als partner in huisvestigingsprojecten. Ze houden zich vooral bezig met woningbouw, maar ook met zorgprojecten. Adjunct-directeur Joop Jansen vertelt over de 4PS-On site App en hoe zij door middel van de app de wet kwaliteitsborging kunnen naleven.

Breman over de On-site App

Breman Zuid brengt tekeningen op papier naar de monteur, maar de wens is om dit digitaal te gaan doen inclusief de checklisten, zodat de handleidingen minder worden en het proces beter bewaakt wordt. De On-site app is voor Breman een toegevoegde waarde, want het is handig in gebruik, er zijn korte klikken en je bent snel bij documenten.

Eric Maas vertelt in de video hiernaast over de vele voordelen van de On-site App en over het samenwerkingsproces met 4PS.

Business Software 4PS Construct

4PS Construct is innovatieve business software speciaal voor de bouwnijverheid. Een volledige cloud service gebaseerd op het meest gebruiksvriendelijke en moderne platform van dit moment: Microsoft Dynamics 365 Business Central.

4PS Construct is een totaaloplossing. Het ondersteunt uw bedrijfsprocessen in de voorbereiding, uitvoering én nazorg. Met elke nieuwe release profiteert u automatisch mee van de nieuwste technologie en best practices uit de branche.

Lees meer informatie over 4PS Construct

Gebaseerd op Microsoft Dynamics 365

Ons partnerschap met Microsoft is belangrijk. We zijn onafscheidelijk, maar wel uniek. Ons ERP-systeem 4PS Construct is gebaseerd op het betrouwbare en toekomstbestendige platform Microsoft Dynamics 365 Business Central. Wat door miljoenen mensen over de hele wereld wordt gebruikt.

Als Gold Partner van Microsoft hebben we op het platform Business Central specifiek voor uw branche software ontworpen: de bouw, GWW en installatie. Dankzij onze integratie met Dynamics 365 én Microsoft als organisatie, bieden we u de beste software ondersteuning. Tijdens, maar ook na de implementatie.

Lees meer over de samenwerking tussen 4PS en Microsoft