Financieel

4PS biedt een krachtige oplossing voor boekhouding, financiën en projectadministratie. Hiermee bewaakt u fiscale prestaties, voldoet u aan de zakelijke en wettelijke vereisten en wordt de tijd en moeite die uw mensen besteden aan projectadministratietaken verminderd.

Een financiële oplossing waar u op kunt rekenen

Financiële administratie voor de bouwnijverheid - krachtig, flexibel en functioneel.

  • Véél functionaliteiten

    Grootboek, dagboeken, BTW, meerdere administraties, budgetten, telebankieren, vaste activa, dimensies, prognoses, onderlinge rekening courant boekingen, intrastat, liquiditeitsprognose, rapportageschema’s, V&W, inlezen bankafschriften en meer. Kortom: alle financiële functies die u nodig heeft.

  • Vul uw gegevens slechts één keer in

    Onze krachtige en gebruiksvriendelijke financiële software is volledig geïntegreerd in de project- en servicefuncties. U hoeft gegevens slechts eenmaal in te voeren en kunt deze vervolgens overal in uw bedrijf gebruiken. Eén versie van de waarheid, efficiënt en nauwkeurig.

  • Rapportage en analyse

    Uitgebreide rol specifieke rapportages voor afdelingen via filtering, directe weergaven, export naar Excel, analyse per dimensie en de grafische weergave van gegevens.

Meer weten?

Breng uw financiële administratie naar een hoger niveau met de module Financieel van 4PS – boek nu een demo!

Business Software 4PS Construct

4PS Construct is innovatieve business software speciaal voor de bouwnijverheid. Een volledige cloud service gebaseerd op het meest gebruiksvriendelijke en moderne platform van dit moment: Microsoft Dynamics 365 Business Central.

4PS Construct is een totaaloplossing. Het ondersteunt uw bedrijfsprocessen in de voorbereiding, uitvoering én nazorg. Met elke nieuwe release profiteert u automatisch mee van de nieuwste technologie en best practices uit de branche.

Gebaseerd op Microsoft Dynamics 365

Ons partnerschap met Microsoft is belangrijk. We zijn onafscheidelijk, maar wel uniek. Ons ERP-systeem 4PS Construct is gebaseerd op het betrouwbare en toekomstbestendige platform Microsoft Dynamics 365 Business Central. Wat door miljoenen mensen over de hele wereld wordt gebruikt.

Als Gold Partner van Microsoft hebben we op het platform Business Central specifiek voor uw branche software ontworpen: de bouw, GWW en installatie. Dankzij onze integratie met Dynamics 365 én Microsoft als organisatie, bieden we u de beste software ondersteuning. Tijdens, maar ook na de implementatie.