Vereenvoudigd goedkeuringsproces

Is uw proces voor het besturen van inkoop te handmatig en traag? Gebruik in 4PS Construct de goedkeuringsmatrix om limieten voor inkooporders per project in te stellen voor maximale flexibiliteit en controle.

De 3 grootste voordelen van autorisatie in 4PS Construct

Autorisaties kunnen gebaseerd zijn op een projectrol en verschillende waarden, en kunnen afhankelijk zijn van wat er wordt gekocht en van wie het koopt.

  • Overal autoriseren

    Autorisaties kunnen worden bekeken en beheerd vanaf mobiele apparaten voor onmiddellijke reactie om knelpunten en vertragingen op locatie te verminderen.

  • Stroomlijn uw bedrijf

    Definieer de bedrijfsstructuur en stel duidelijke verantwoordelijkheidslijnen vast, compleet met een veilig auditspoor.

  • Efficiëntie verhogen

    Houd meer tijd over voor belangrijkere activiteiten door goedkeuringsprocessen te automatiseren. 4PS Construct is een krachtige en configureerbare oplossing waarmee bedrijven hun besluitvormingsprocessen kunnen stroomlijnen.

Meer weten?

Wilt u ook uw goedkeuringsproces vereenvoudigen? – boek vandaag nog uw demo

Business Software 4PS Construct

4PS Construct is innovatieve business software speciaal voor de bouwnijverheid. Een volledige cloud service gebaseerd op het meest gebruiksvriendelijke en moderne platform van dit moment: Microsoft Dynamics 365 Business Central. 4PS Construct is een totaaloplossing. Het ondersteunt uw bedrijfsprocessen in de voorbereiding, uitvoering én nazorg. Met elke nieuwe release profiteert u automatisch mee van de nieuwste technologie en best practices uit de branche.

Meer informatie

Gebaseerd op Microsoft Dynamics 365

Ons partnerschap met Microsoft is belangrijk. We zijn onafscheidelijk, maar wel uniek. Ons ERP-systeem 4PS Construct is gebaseerd op het betrouwbare en toekomstbestendige platform Microsoft Dynamics 365 Business Central. Wat door miljoenen mensen over de hele wereld wordt gebruikt.

Als Gold Partner van Microsoft hebben we op het platform Business Central specifiek voor uw branche software ontworpen: de bouw, GWW en installatie. Dankzij onze integratie met Dynamics 365 én Microsoft als organisatie, bieden we u de beste software ondersteuning. Tijdens, maar ook na de implementatie.