De 4PS Magazijn App: alle magazijnprocessen in één app omgeving

De 4PS Magazijn App is een app voor de magazijnmedewerker. Met de 4PS Magazijn App kan je orders starten en orders picken. Met de app regel je jouw afgifte, balieverkoop en retouren. Daarnaast kan je artikelen verplaatsen en een inkoopvoorstel maken.

Vraag een demo aan

3 grootste voordelen van de 4PS Magazijn App

De 4PS Magazijn App is gekoppeld aan 4PS Construct. Zo beheer je in één omgeving alle magazijnprocessen. Je voert eenmalig gegevens in en zo heb je alles overzichtelijk in één app.

  • Voorkom fouten

    Doordat je een artikel scant met de app zorg je voor een foutloze registratie en een directe terugkoppeling naar 4PS Construct. Je voert eenmalig foutloos alle gegevens in en voorkomt bijvoorbeeld voorraadverschillen.

  • Alles in één app

    Wil je materialen retour leveren? Scan het artikel zodat deze terug naar voorraad kan. Wil je voorkomen dat je misgrijpt op een project? Maak dan direct een inkoopvoorstel aan en reserveer deze meteen. De app ondersteunt meerdere processen en je kan deze overal waar je bent afhandelen.

  • Automatische verwerking in 4PS Construct

    Je kan volledig naar wens instellen of een ordersoort automatisch geboekt moet worden in de desbetreffende dagboeken in 4PS Construct. Kortom, gegevens in de 4PS Magazijn App worden automatisch verwerkt in 4PS Construct.

Meer weten?

Op zoek naar een sterke tool voor magazijnmedewerkers? Beheer in één omgeving de magazijnprocessen met de 4PS Magazijn App – lees verder in de brochure!

Business Software 4PS Construct

4PS Construct is innovatieve business software speciaal voor de bouwnijverheid. Een volledige cloudservice gebaseerd op het meest gebruiksvriendelijke en moderne platform van dit moment: Microsoft Dynamics 365 Business Central.

4PS Construct is een totaaloplossing. Het ondersteunt de bedrijfsprocessen in de voorbereiding, uitvoering én nazorg. Met elke nieuwe release profiteer je automatisch mee van de nieuwste technologie en best practices uit de branche.

Lees meer informatie over 4PS Construct

Gebaseerd op Microsoft Dynamics 365

Ons partnerschap met Microsoft is belangrijk. We zijn onafscheidelijk, maar wel uniek. Ons ERP-systeem 4PS Construct is gebaseerd op het betrouwbare en toekomstbestendige platform Microsoft Dynamics 365 Business Central. Wat door miljoenen mensen over de hele wereld wordt gebruikt.

Als Gold Partner van Microsoft hebben we op het platform Business Central specifiek voor jouw branche software ontworpen: de bouw, GWW en installatie. Dankzij onze integratie met Dynamics 365 én Microsoft als organisatie, bieden we jou de beste software ondersteuning. Tijdens, maar ook na de implementatie.

Lees meer over de samenwerking tussen 4PS en Microsoft