De 4PS Magazijn App: al uw magazijnprocessen in één app omgeving

De 4PS Magazijn App is een app voor de magazijnmedewerker. Met de 4PS Magazijn App kunt u orders starten en orders picken. Met de app regelt u uw afgifte, balieverkoop en retouren. Daarnaast kunt u uw artikelen verplaatsen en een inkoopvoorstel maken.

Vraag een demo aan

3 grootste voordelen van de 4PS Magazijn App

De 4PS Magazijn App is gekoppeld aan 4PS Construct. Zo kunt u in één omgeving uw magazijnprocessen beheren. U voert eenmalig uw gegevens in en zo heeft u alles overzichtelijk in één app.

  • Voorkom fouten

    Doordat u uw artikel scant met de app zorgt u voor een foutloze registratie en een directe terugkoppeling naar 4PS Construct. Zo voert u eenmalig foutloos uw gegevens in en voorkomt u bijvoorbeeld voorraadverschillen.

  • Alles in één app

    Wilt u materialen retour leveren? Scan het artikel zodat deze terug naar voorraad kan. Wilt u voorkomen dat u misgrijpt op een project? Maak dan direct een inkoopvoorstel aan en reserveer deze meteen. De app ondersteunt meerdere processen en u kunt deze overal waar u bent afhandelen.

  • Automatische verwerking in 4PS Construct

    U kunt volledig naar wens instellen of uw ordersoort automatisch geboekt moet worden in de desbetreffende dagboeken in 4PS Construct. Kortom, gegevens in de 4PS Magazijn App worden automatisch verwerkt in 4PS Construct.

Meer weten?

Op zoek naar een sterke tool voor uw magazijnmedewerker? Beheer in één omgeving uw magazijnprocessen met de 4PS Magazijn App – lees verder in de brochure!

Business Software 4PS Construct

4PS Construct is innovatieve business software speciaal voor de bouwnijverheid. Een volledige cloud service gebaseerd op het meest gebruiksvriendelijke en moderne platform van dit moment: Microsoft Dynamics 365 Business Central.

4PS Construct is een totaaloplossing. Het ondersteunt uw bedrijfsprocessen in de voorbereiding, uitvoering én nazorg. Met elke nieuwe release profiteert u automatisch mee van de nieuwste technologie en best practices uit de branche.

Lees meer informatie over 4PS Construct

Gebaseerd op Microsoft Dynamics 365

Ons partnerschap met Microsoft is belangrijk. We zijn onafscheidelijk, maar wel uniek. Ons ERP-systeem 4PS Construct is gebaseerd op het betrouwbare en toekomstbestendige platform Microsoft Dynamics 365 Business Central. Wat door miljoenen mensen over de hele wereld wordt gebruikt.

Als Gold Partner van Microsoft hebben we op het platform Business Central specifiek voor uw branche software ontworpen: de bouw, GWW en installatie. Dankzij onze integratie met Dynamics 365 én Microsoft als organisatie, bieden we u de beste software ondersteuning. Tijdens, maar ook na de implementatie.

Lees meer over de samenwerking tussen 4PS en Microsoft

Vragen? Floris helpt u verder!

Floris Wilod Versprille

Sales Manager