Verkoopmodule

Krijg inzicht en controle over uw directe verkopen met de verkoopmodule van 4PS Construct. Met de verkoopmodule maakt u gemakkelijk verkooporders en offertes aan. Daarnaast heeft u in de module snel inzicht in alle werkinstructies die binnen de verkoop vallen. 

De 3 grootste voordelen van de verkoopmodule in 4PS Construct

De verkoopmodule in 4PS Construct geeft volledige ondersteuning voor het ontwikkelen van verkoopoffertes, verkooporders en verkoopfacturen.

  • Gemakkelijk van verkoopofferte naar verkooporder

    Het proces van verkoopofferte naar verkooporder verloopt gemakkelijk in de verkoopmodule van 4PS Construct. In de module maakt en beheert u verschillende versies van de verkoopofferte. Is de verkoopofferte akkoord? Dan maakt u vervolgens met een druk op de knop een verkooporder.

  • Volledige integratie

    Bestaande klanten, artikelen en recepten die al eerder zijn vastgelegd in 4PS Construct zijn volledig geïntegreerd in de verkoopmodule.

  • Integratie met 4PS Magazijn app

    De verkoopmodule is geïntegreerd met de 4PS Magazijn App. Magazijnmedewerkers kunnen daardoor via de app een verkooporder of verkoopfactuur in 4PS Construct aanmaken.  

Meer weten?

Breng uw verkopen naar nieuwe hoogten met 4PS Construct – boek vandaag nog uw demo. 

Business Software 4PS Construct

4PS Construct is innovatieve business software speciaal voor de bouwnijverheid. Een volledige cloud service gebaseerd op het meest gebruiksvriendelijke en moderne platform van dit moment: Microsoft Dynamics 365 Business Central. 4PS Construct is een totaaloplossing. Het ondersteunt uw bedrijfsprocessen in de voorbereiding, uitvoering én nazorg. Met elke nieuwe release profiteert u automatisch mee van de nieuwste technologie en best practices uit de branche.

Meer informatie

Gebaseerd op Microsoft Dynamics 365

Ons partnerschap met Microsoft is belangrijk. We zijn onafscheidelijk, maar wel uniek. Ons ERP-systeem 4PS Construct is gebaseerd op het betrouwbare en toekomstbestendige platform Microsoft Dynamics 365 Business Central. Wat door miljoenen mensen over de hele wereld wordt gebruikt.

Als Gold Partner van Microsoft hebben we op het platform Business Central specifiek voor uw branche software ontworpen: de bouw, GWW en installatie. Dankzij onze integratie met Dynamics 365 én Microsoft als organisatie, bieden we u de beste software ondersteuning. Tijdens, maar ook na de implementatie.

Vragen? Floris helpt u verder!

Floris Wilod Versprille

Sales Manager