Voorraadbeheer

De voorraadmodule van 4PS geeft handen en voeten aan een zorgvuldige voorraadadministratie.

Snel zicht in materiaalbehoefte

De module voorraadbeheer is volledig geïntegreerd met andere 4PS Construct modules zoals calculatie, projecten, service, inkoop, verkoop en financiën. Hierdoor heb jij een live beeld van de materiaalbehoefte over de projecten heen.

  • Integratie 4PS Magazijn app

    Door middel van een integratie met de 4PS Magazijnapp kan de magazijnbeheerder op een makkelijke manier de artikelen scannen voor een groot aantal processen; afgifte, verkoop, retouren, inventarisatie, verplaatsen en inkoopvoorstel.

  • Manage eenvoudig materiaalbehoefte

    Per magazijn, per artikel kunnen de voorraadparameters bepaald worden ten aanzien van het automatisch aanvullen ervan. Servicebussen kunnen eveneens als magazijn worden geregistreerd en automatisch worden aangevuld wanneer materialen verbruikt worden.

  • Traceer overal jouw artikelen

    Artikeltracering geeft de mogelijkheid om een artikel te volgen in het gehele proces van aanvraag tot levering en facturering.

Meer weten?

Op zoek naar een sterke tool voor het managen van jouw voorraadbeheer? Krijg snel inzicht in jouw materieelbehoefte met de voorraadmodule van 4PS – boek nu een demo!

Business Software 4PS Construct

4PS Construct is innovatieve business software speciaal voor de bouwnijverheid. Een volledige cloud service gebaseerd op het meest gebruiksvriendelijke en moderne platform van dit moment: Microsoft Dynamics 365 Business Central. 4PS Construct is een totaaloplossing. Het ondersteunt jouw bedrijfsprocessen in de voorbereiding, uitvoering én nazorg. Met elke nieuwe release profiteer je automatisch mee van de nieuwste technologie en best practices uit de branche.

Meer informatie

Gebaseerd op Microsoft Dynamics 365

Ons partnerschap met Microsoft is belangrijk. We zijn onafscheidelijk, maar wel uniek. Ons ERP-systeem 4PS Construct is gebaseerd op het betrouwbare en toekomstbestendige platform Microsoft Dynamics 365 Business Central. Wat door miljoenen mensen over de hele wereld wordt gebruikt.

Als Gold Partner van Microsoft hebben we op het platform Business Central specifiek voor jouw branche software ontworpen: de bouw, GWW en installatie. Dankzij onze integratie met Dynamics 365 én Microsoft als organisatie, bieden we jou de beste software ondersteuning. Tijdens, maar ook na de implementatie.