Calculatie

Integraal calculeren is tegenwoordig een vereiste! Daarom bieden wij u een flexibele en krachtige calculatie-oplossing. Aan u de keuze hoever u wilt standaardiseren door middel van moederbegrotingen (broncalculaties), staartbladen en recepten.

De 3 voordelen van calculeren met 4PS Construct

Eenvoudig en efficiënt calculeren met volledige integratie van uw materieel en artikelen.

  • Volledig controle over kost- en verkoopprijzen

    De kostprijs- en verkoopprijsberekening kunt u  in 1 calculatie opnemen. Bepaal de commerciële prijs door de calculatie op kostprijs aan te maken. En kom tot een verkoopprijs met een toeslag in het staartblad.

  • Maak gebruik van koppeling met groothandels

    Onze calculatie oplossing bevat een deeplinking functionaliteit. Bijvoorbeeld met de Technische UnieDaarnaast heeft u de mogelijkheid om standaard gebruik te maken van 2BA Unifeed 

  • Snel van calculatie naar werkbegroting

    Zet met 1 druk op de knop uw calculatie over naar de werkbegroting. Dit is ook mogelijk bij een totaal andere structuur, waarin u het project wilt bewaken.

Meer weten?

Op zoek naar een flexibele en krachtige calculatie oplossing? Maak gebruik van de integrale calculatie oplossing van 4PS Construct – boek nu een demo!

Business Software 4PS Construct

4PS Construct is innovatieve business software speciaal voor de bouwnijverheid. Een volledige cloud service gebaseerd op het meest gebruiksvriendelijke en moderne platform van dit moment: Microsoft Dynamics 365 Business Central.

4PS Construct is een totaaloplossing. Het ondersteunt uw bedrijfsprocessen in de voorbereiding, uitvoering én nazorg. Met elke nieuwe release profiteert u automatisch mee van de nieuwste technologie en best practices uit de branche.

Meer informatie

Gebaseerd op Microsoft Dynamics 365

Ons partnerschap met Microsoft is belangrijk. We zijn onafscheidelijk, maar wel uniek. Ons ERP-systeem 4PS Construct is gebaseerd op het betrouwbare en toekomstbestendige platform Microsoft Dynamics 365 Business Central. Wat door miljoenen mensen over de hele wereld wordt gebruikt.

Als Gold Partner van Microsoft hebben we op het platform Business Central specifiek voor uw branche software ontworpen: de bouw, GWW en installatie. Dankzij onze integratie met Dynamics 365 én Microsoft als organisatie, bieden we u de beste software ondersteuning. Tijdens, maar ook na de implementatie.