Nieuws

4PS is volgens Computable Career Guide de beste ERP-leverancier om voor te werken

Softwareleverancier 4PS is volgens de Computable Career Guide 2022 de beste ERP-leverancier om voor te werken in Nederland. En niet alleen dat, 4PS verovert ook een plaats in de top 25 van de beste ICT-werkgevers in Nederland.

De Computable Career Guide 2022

Elk jaar onderzoekt Computable hoe tevreden ICT’ers in Nederland zijn over hun werkgever; hierbij worden zowel ICT-bedrijven, niet-ICT organisaties en ICT-opleiders onder de loep genomen. We zijn erg blij dat onze werknemers 4PS belonen met een gemiddeld eindcijfer van 8,86. Dat is goed voor een 21ste plek in de ranglijst!

Hogere waardering voor carrièreperspectief

Het is niet de eerste keer dat 4PS hoge ogen gooit in de Computable Career Guide. Ook in 2020 werd 4PS gekozen als beste ERP-werkgever in Nederland en eindigde 4PS op de 26ste plek van de algemene ranglijst.  Wat zorgde ervoor dat we dit jaar maar liefst vijf plaatsen stegen in de eindrangschikking van de Computable Career Guide? Uit het onderzoek blijkt dat de score van 4PS met name steeg op de volgende aspecten: de waardering van de secundaire arbeidsvoorwaarden, bedrijfscultuur, verantwoordelijkheden, waardering voor prestaties, carrièreperspectief én salaris

Medewerkersgeluk staat centraal bij 4PS

Een mooi resultaat waar wij natuurlijk ongelofelijk trots op zijn. Medewerkerstevredenheid is één van onze belangrijkste strategische pijlers, het is dan ook erg mooi dat medewerkers deze inspanningen belonen met een mooi eindcijfer.

Ook werken bij 4PS?

Werken bij 4PS betekent werken bij een ambitieuze, groeiende en internationale organisatie waar volop ruimte is voor persoonlijke ontwikkeling. Ook al groeide 4PS uit tot een organisatie met meer dan 350 collega’s in vier landen; 4PS blijft een betrokken werkgever met oog voor de individu. Ook aan de slag bij een top ICT-dienstverlener? Bekijk onze openstaande vacatures en help 4PS volgend jaar naar een plek binnen de top 20!

  • Deel dit artikel