Nieuws

4PS Construct: klaar voor de toekomst

Tegenwoordig bieden we onze oplossing 4PS Construct aan op het moderne ERP-platform Microsoft Dynamics 365 Business Central. 4PS Construct is hiermee een volledige cloudservice, die altijd en overal inzicht biedt in uw gegevens.

Business Central

Met Business Central als basis is 4PS Construct altijd, overal en op elk device beschikbaar. Bovendien zijn alle Microsoft technologieën geïntegreerd. U werkt dus altijd met de nieuwste software en profiteert automatisch van de laatste ontwikkelingen.  4PS Construct Business Central is te benaderen via de webclient: u werkt via een internetbrowser. Het is niet meer nodig om een softwareprogramma te installeren voordat u 4PS Construct Business Central kunt gebruiken. Software gebruiken via de huidige windowsclient is verleden tijd. 4PS Construct is dan ook via elke computer, telefoon of tablet met internettoegang te gebruiken.

Voordelen van werken in de cloud

Alle informatie realtime inzien: dit is één van de vele voordelen van de cloud. Dit is mogelijk doordat uw gegevens worden opgeslagen in de Microsoft Azure Cloud. Microsoft garandeert een beschikbaarheid van 99,99%. U heeft dus altijd toegang tot uw data. De Microsoft Azure Cloud is overigens optimaal beveiligd tegen ongewenste indringers. Microsoft voldoet aan de hoogste veiligheidseisen/ISO Certificeringen. En daarmee kunnen we u garanderen dat werken in de Azure Cloud, u meer veiligheid geeft dan welke andere servervorm.

Geen grote investeringen

4PS Construct kan ook worden gebruikt als Microsoft Cloud. Dat betekent dat de software via het internet en in abonnementsvorm wordt aangeboden. Dat heeft als voordeel dat u geen grote investeringen in licenties en hardware hoeft te doen. U beschikt altijd over de nieuwste hardware, het complete pakket aan componenten dat nodig is voor het functioneren van een netwerkserver. Alle componenten zijn namelijk onderdeel van een maandelijks abonnement met gebruikers op naam. Met 4PS Construct in Microsoft Cloud beschikt u altijd over de nieuwste software, updates verlopen namelijk automatisch.
Werkt u liever niet in de cloud? Dan biedt 4PS natuurlijk ook andere mogelijkheden. Zo is het ook mogelijk om Business Central op uw lokale server te installeren of in een hosting omgeving.

Gebruikt u 4PS Construct?

Binnenkort komt onze nieuwste release (versie 4PSNL 14.00-022) uit. Deze versie beschikt nog over de windows client (het icoontje op uw desktop) én een verbeterde webclient. Met de webclient kunt u via een internetbrowser 4PS Construct benaderen. U kunt 4PS Construct dan via elke computer, telefoon of tablet met internettoegang gebruiken. In de hierop volgende release zal de windows client verdwijnen.

Neem gerust contact op met uw 4PS Accountmanager of via info@4ps.nl voor meer informatie over de mogelijkheden.

  • Deel dit artikel: