Nieuws

4PS maakt internationale groeiambities waar met nieuwe vestiging in Zweden

4PS, softwareleverancier voor de bouwnijverheid, zet zijn internationale koers voort met de start van 4PS Construction Software AB in Zweden. Een team van toegewijde experts zal vanuit Gothenburg de Zweedse bouwnijverheid ondersteunen bij het digitaliseren, optimaliseren en automatiseren van bedrijfsprocessen.

 

4PS, opgericht in 2000 in Nederland en sinds 2023 onderdeel van de Hilti Group, is een toonaangevende speler op de Nederlandse markt en heeft inmiddels zijn activiteiten uitgebreid naar het Verenigd Koninkrijk, België en Duitsland. Met meer dan 70.000 dagelijkse softwaregebruikers heeft 4PS een sterke reputatie opgebouwd door zijn diepgaande expertise in de branche. Deze start in Zweden bevestigt de ambitie van 4PS om ook internationaal marktleider te worden als digitaliseringspartner voor de bouwnijverheid.

Realiseren van internationale groeiambities

Johan Bakker, Directeur Sales & Marketing bij 4PS, vertelt over deze nieuwe stap:  “De start van 4PS in Zweden is voor ons een geweldige kans om in Zweden de bouwnijverheid te ondersteunen met onze innovatieve software-oplossingen. We zijn erg verheugd dat we ons, gesterkt door de Hilti Group, kunnen focussen op het realiseren van onze internationale groeiambities. Deze start in Zweden brengt 4PS en Hilti dichter bij het doel om de leidende digitaliseringspartner in Europa te worden.”

Paula Middelkoop, Directeur Product en Development, licht toe: “Met onze cloudsoftware-oplossingen kunnen bouwbedrijven hun bedrijfsprocessen efficiënter en duurzamer maken. De Zweedse bouwnijverheid kan met 4PS vertrouwen op softwareoplossingen van een leverancier met een langetermijn oriëntatie en een sterke toewijding aan innovatie.”

Een team van experts van 4PS International zal de start-up in Zweden begeleiden en een lokaal team opbouwen om vanuit Gothenburg de Zweedse bouwnijverheid te ondersteunen in de verdere digitalisering.

4PS Directie
Van links naar rechts: Johan Bakker (Directeur Sales & Marketing), Paula Middelkoop (Directeur Product en Development), Luurt van der Ploeg (Chief Financial Officer)

Over 4PS, a group company of Hilti Group

Als marktleider ontwikkelt, implementeert en onderhoudt 4PS al meer dan 20 jaar gestandaardiseerde cloud-based softwareoplossingen voor de bouw, GWW en installatiesector op basis van innovatieve Microsoft-technologie. Meer dan 375 teamleden werken dagelijks aan toepassingen die de efficiëntie verbeteren voor meer dan 500 klanten. 4PS heeft haar hoofdkantoor in Ede (NL) en kantoren in Birmingham (UK), Gent en Hasselt (België) en Ulm (Duitsland). Sinds 2023 maakt 4PS deel uit van de Hilti Groep. Hilti levert wereldwijd technologisch toonaangevende producten, systemen, software en diensten aan de bouw- en energiesector.

Video: 4PS breidt uit naar Zweden

In deze video vertellen 4PS Directieleden Johan Bakker en Luurt van der Ploeg meer over deze nieuwe 4PS-vestiging in Zweden.

Vragen? Neem contact op met Erwin Kreijne!

Erwin Kreijne

International Partner & Sales Manager

  • Deel dit artikel: