Nieuws

De 4PS Construct 23.3 release is vanaf 28 maart beschikbaar in de cloud

Vanaf 28 maart is de nieuwste release van 4PS Construct beschikbaar voor onze cloudklanten om te testen. Benieuwd welke nieuwigheden 4PS Construct-gebruikers kunnen verwachten? Je leest het hier!

Nieuwe naam en nieuwe versie Business Central

Met deze release stappen we over op een nieuwe naamgeving voor onze releases. In plaats van onze releases af te stemmen op de seizoenen, stemmen we onze naamgeving nu af op de Microsoft releasebenaming. Zo weet je precies op welke versie van Business Central wij onze release bouwen.

Omdat we deze release bouwen op een nieuwe versie van het Business Central-platform, krijgen onze klanten ook updates, optimalisaties en nieuwigheden vanuit Microsoft in deze nieuwe 4PS Construct-release. Wil je de volledige Business Central 23 releasenotes bekijken? Dat kan op de Microsoft-website!

We zetten in deze sneak peek enkele interessante ontwikkelingen van 4PS voor jou op een rij.

Service & Onderhoud

Service & Onderhoud in 4PS Construct ondersteunt bedrijven bij het volledige proces rondom Service & Onderhoud; van preventief en correctief onderhoud tot contractueel onderhoud en spoedopdrachten. De functionaliteit Inspectielijsten spelen daarin al jaren een belangrijke rol. Om met onze software goed in te spelen op wensen en verwachtingen van onze klanten, vervangen de functionaliteit Inspectielijsten door de uitgebreidere functionaliteit Checklijsten. Deze functionaliteit is flexibel, uitgebreider en toekomstbestendig. Zo voorzien we onze klanten van een oplossing die hen vandaag én morgen vooruithelpt.

Daarnaast integreert 4PS Construct nu met Techniek Nederland. Dankzij deze koppeling hebben klanten toegang tot formulieren die bijvoorbeeld nodig zijn om te voldoen aan de Gasketelwet. Deze ‘standaarden’ worden nu onthouden in 4PS Construct, zodat je ze niet langer zelf handmatig hoeft aan te maken.

4PS On-site App

Goed online samenwerken met partners blijft vaak een uitdaging in de bouwnijverheid. Om bedrijven hierbij een handje te helpen maken we het met deze release mogelijk om ook vaste onderaannemers te laten inloggen in de 4PS On-site App. Zo kunnen zij zelf issues die aan hen werden toewezen via de app oppakken en oplossen.

4PS Control

Ook binnen samenwerkingsplatform 4PS Control vinden we in deze release diverse optimalisaties en aanpassingen. Zo voerden we diverse aanpassingen door rondom de beveiliging van het portaal en connectie met Power BI. En is het nu ook mogelijk voor servicemonteurs om in Control de exacte locatie van een servicemelding te selecteren binnen een gebouw.

Meer weten over onze release?

Ben jij 4PS Construct-gebruiker en wil je meer weten over de release? Log in op het Product Informatie Portaal en vind daar alle informatie die je nodig hebt om te starten. Maakt jouw bedrijf nog geen gebruik van 4PS Construct? Neem dan contact met ons op, we laten je graag kennismaken met onze toekomstbestendige totaaloplossing voor de bouwnijverheid.

  • Deel deze pagina: