Blogs

Succesvol naar Business Central in de cloud met 4PS Construct E-learning

Slim naar de cloud migreren

Werken met het ERP 4PS Construct Business Central in de cloud, het lijkt u wel wat. Altijd de modernste technologie bij de hand, efficiënter werken en altijd en overal toegang tot alle data. Maar toch aarzelt u. Zo’n migratie van uw ERP naar de cloud is een ingrijpende verandering en gaat hand in hand met een nieuwe manier van werken. Gaan medewerkers de software goed gebruiken? Kan iedereen snel uit de voeten met de nieuwste versie van 4PS Construct? Maak u geen zorgen, 4PS helpt u bij de migratie van uw ERP 4PS Construct naar Business Central in de cloud met een bewezen migratieaanpak én een laagdrempelige e-learning voor uw medewerkers. Zo bent u in geen tijd klaar voor de toekomst!

Gemopper en gemor

U heeft het al vaker gezien. Een organisatie rolt nieuwe software uit en al snel hoort u overal collega’s vertellen dat de oude software toch beter werkte. Collega’s begrijpen niet waarom alles opeens anders moet en de IT-afdeling wordt overspoeld met vragen over hoe de nieuwe software werkt. Bedrijven besteden niet altijd voldoende aandacht aan het goed trainen en informeren van hun medewerkers voor livegang. Resultaat: weerstand, de tools worden niet goed gebruikt en u haalt niet het maximale uit uw investering. Maar wil dit zeggen dat het altijd zo gaat? Helemaal niet, als u vanaf de start van uw migratietraject aandacht besteedt aan de menselijke factor, dan krijgt u wél iedereen aan boord!

Stap voor stap richting cloud

Bij 4PS begeleiden we u en uw medewerkers in stappen richting de cloud. We geven u alvast een voorproefje in onze werkwijze.

  • Wij nemen eerst de infrastructuur onder de loep en zorgen dat deze klaar is voor de allernieuwste versie van 4PS Construct.
  • We stellen een implementatieplan op en stemmen dit af met de stakeholders in uw organisatie.
  • We maken een definitieve planning en gaan we voor u aan de slag.
  • We testen en verfijnen de software samen met uw implementatieteam op basis van feedback uit de organisatie.
  • We bereiden uw IT-team helemaal voor op de livegang van 4PS Construct Business Central.

4PS Construct E-learning ontzorgt uw IT-team

Natuurlijk laten we ook de collega’s die straks met 4PS Construct Business Central in de cloud werken niet in de kou staan; het succes van uw implementatie valt of staat immers met hoe goed zij de nieuwe versie gebruiken. Met onze speciaal ontwikkelde laagdrempelige e-learning leren uw medewerkers de basis van de nieuwe versie van 4PS Construct kennen, nog voor ze ermee aan de slag gaan. De e-learnings zijn een mix van tekst, video’s, interactieve elementen, testvragen en examens. Dit maakt leren niet alleen erg leuk, medewerkers voelen zich ook betrokken bij de implementatie. Zij mogen alvast kennismaken met de nieuwe software in een vroeg stadium van uw implementatietraject. Zo is iedereen op de dag dat u live gaat al vertrouwd met de look and feel en knoppen van Business Central. Dat zorgt voor rust in uw organisatie. Medewerkers worden niet van de ene op de andere dag geconfronteerd met een nieuwe versie van 4PS Construct maar hebben rustig kunnen wennen aan de nieuwe situatie. En uw IT-afdeling wordt niet overrompeld met allerlei vragen van collega’s die de weg kwijt zijn in het nieuwe systeem.

Houd het kennisniveau hoog

We ontwikkelden de 4PS Construct E-learnings voor medewerkers met geen of weinig kennis van 4PS Construct. Daardoor zijn ze ook erg geschikt als onderdeel van uw on-boarding traject. U laat nieuwe medewerkers via e-learning kennismaken met uw ERP, het kloppend hart van uw bedrijfsvoering. E-learnings zijn altijd en overal beschikbaar, collega’s volgen trainingen zo vaak als ze maar willen. Hun mentoren houden via de mentorrol in de e-learning een oogje in het zeil. Via een overzichtelijk dashboard zien ze in één oogopslag wie welke trainingen volgt, en hoe ze scoren. Handig, en u weet zeker dat iedereen de informatie goed begreep. Zo krijgt u echt iedereen aan boord voor uw nieuwe software!

4PS staat voor u klaar

Software is voortdurend in ontwikkeling, iedere 4PS Construct release brengt nieuwe functionaliteiten en verandering. Daarom zorgen wij dat onze trainingen altijd up-to-date zijn. Zo voorziet u iedereen van de meest actuele informatie over 4PS Construct. Heeft u toch specifiekere kennis nodig, dan helpen onze consultants u graag met een op maat gemaakte training.

Laat u dus niet tegenhouden in uw digitale transformatie en start samen met 4PS de migratie van uw ERP 4PS Construct naar de cloud. Wij staan met onze gedegen aanpak, de speciaal ontwikkelde e-learnings en onze expertise klaar om u en uw medewerkers stap voor stap te begeleiden richting een succesvolle migratie. Wilt u meer weten over de 4PS Construct E-learnings? Download hier onze brochure en ontdek de mogelijkheden voor uw organisatie.

  • Deel deze blog

Meer weten?

Wilt u meer weten over de 4PS Construct E-learnings? Download dan snel onze 4PS Construct E-learning brochure of vraag een demo aan!