Nieuws

Den Breejen Cruquius kiest voor 4PS:

 “Het vertrouwen in de mensen van 4PS was doorslaggevend bij onze keuze voor een ERP-systeem”

Al jarenlang is het familiebedrijf Den Breejen Cruquius uit Noord Holland een bekende naam in de GWW-branche. Veel mensen herkennen het bedrijf aan de rode en groene kleuren van het rijdende of draaiende materieel. Het bedrijf heeft een sterke binding met haar opdrachtgevers, medewerkers en leveranciers of onderaannemers. Den Breejen Cruquius is de afgelopen jaren sterk gegroeid en zo is de behoefte ontstaan om meer te gaan digitaliseren. “De markt vraagt dit ook van ons en wij willen hier gewoon klaar voor zijn”, aldus Niek Den Breejen, directeur bij het familiebedrijf.

Ondernemen in uitdagende marktomstandigheden

Door de Corona-perikelen wordt het maximale gevraagd van ondernemers op dit moment. Ook Den Breejen Cruquius heeft hier mee te maken volgens Niek den Breejen: “Gelukkig zien wij dat de projecten buiten goed doorlopen en hebben onze medewerkers zich snel aangepast aan de richtlijnen. Toch hebben wij geen moment getwijfeld of wij op dit moment moeten investeren in nieuwe software. Wij willen graag blijven werken aan de verdere groei van ons mooie bedrijf en de implementatie van 4PS Construct gebaseerd op Microsoft Dynamics 365 Business Central geeft ons een goede basis voor de toekomst”.

Keuze op basis van vertrouwen en referenties

Den Breejen Cruquius heeft een uitvoerig selectietraject doorlopen en is niet over één nacht ijs gegaan bij haar keuze. Het is immers een lange termijn keuze die ook veel verandering met zich meebrengt in de werkwijze. “4PS heeft ons vanaf het eerste moment het goede gevoel gegeven. Op basis van de demo’s, de referenties en het vertrouwen in de mensen van 4PS is de keuze definitief gemaakt’, aldus Niek den Breejen.

De start van de implementatie zal vooral online plaatsvinden met de inzet van Microsoft Teams. “Wij hebben hier inmiddels goede ervaringen mee opgedaan in onze lopende implementaties,  onze klanten ervaren de sessies als zeer efficiënt. Het is nu goed om deze “gedwongen” digitale werkwijze te gaan combineren met de dagen bij klanten op locatie, de menselijke interactie blijft tenslotte heel belangrijk, aldus Marcel van Noord, Business Unit Manager GWW bij 4PS. De implementatie zal worden begeleidt door Financieel Directeur Jan Driessen en bedrijfsleider Job Boeree om het samen met de mensen van 4PS tot een succes te brengen.

Over Den Breejen Cruquius

Den Breejen Cruquius is werkzaam in de Grond-, Weg-, en Waterbouw. Vanuit Cruquius werkt een team met grote ervaring in transport, grondverzet en het aannemen en uitvoeren van GWW-werken. Voor meer informatie, bezoek de website van Den Breejen.

Wij wensen Den Breejen Cruquius veel succes met het implementatietraject!

  • Deel dit artikel