Nieuws

Energiewacht West Nederland live met 4PS Construct

Na een intensief implementatie traject ging in december 2019 4PS Construct live bij Energiewacht West Nederland. We zijn trots dat Energiewacht West Nederland aan 4PS het vertrouwen gaf voor het implementeren van een nieuw integraal ERP-systeem.  

‘Beste in de markt’  

Samen met de verhuizing naar een nieuw pand in Rotterdam, ging het ERP-systeem 4PS Construct live bij Energiewacht West Nederland. Joost Fröhlich, Algemeen Directeur Energiewacht West Nederland, vertelt waarom ze kozen voor de totaaloplossing van 4PS: “Wij willen toonaangevend zijn in West-Nederland, daar horen ook de beste middelen bij, dat varieert van huisvesting tot aan een nieuw IT-systeem. Niet zomaar een IT-systeem maar een IT-systeem dat zich al bewezen heeft als de beste in de markt.” 

Functionaliteiten van 4PS Construct

Auke Dijkstra, Coördinator Functioneel Beheer & Automatisering vertelt over de functionaliteit van 4PS Construct “Met 4PS Construct hebben we een nieuwe applicatie in huis waar onze hoofdtaken in geborgd zijn, dit zijn bijvoorbeeld: taakbeheer, planning, monteurs en bonnen. De oplossing van 4PS is gebaseerd op de standaard Microsoft Dynamics techniek, aangevuld met de branche specifieke kennis van 4PS. Dit nieuwe ERP-systeem is voor ons een mooie basis om toekomstige uitbreiding op te bouwen.”

Klaar voor de toekomst 4PS Construct

Monteurs merken nu al verbetering door het gebruik van de software van 4PS. Erik Oldenburg, Servicemonteur bij Energiewacht, vertelt: “Ik merk dat we veel beter kunnen samenwerken als collega’s onderling, en dat we veel meer tijd over houden voor de echte werkzaamheden en minder administratie hebben.” Op de lange termijn verwacht Energiewacht West Nederland dat ze met 4PS Construct een ICT-oplossing in huis hebben waarmee ze de toekomst vorm kunnen geven, samen met Essent en alle partners om hun heen.

Over Energiewacht 

Energiewacht is sinds 1992 actief als serviceorganisatie in Groningen, Drenthe en West-Nederland voor warmte en comfort in huis. Het bedrijf is gespecialiseerd in verwarming, warm water, energiebesparing en energieopwekking. Energiewacht werkt voor zowel de particuliere als de zakelijke markt. De oorsprong van het bedrijf ligt in een bijzonder samenwerkingsverband tussen energiebedrijf Essent en circa 160 regionale installatiebedrijven. Sinds 2015 is Energiewacht volledig onderdeel van Essent. 

Is uw IT-strategie toekomstbestendig?

Wilt u ook net als Energiewacht West Nederland werken met de integrale software van Microsoft en 4PS? Bezoek ons seminar op 1 april op kantoor bij Microsoft.

  • Deel dit artikel: