Evenementen

Geslaagde '4PS Partner Days' achter de rug

Van 29 tot en met 31 mei vonden de internationale partner dagen plaats. Twee keer per jaar komen onze internationale partners naar ons kantoor in Ede. We voorzien hen dan van een inhoudelijke update voor wat betreft strategie en productontwikkeling. Daarnaast zijn dit altijd belangrijke momenten waarop we de onderlinge banden kunnen versterken, er was dan ook sprake van een goed gevuld avondprogramma. Jaarlijkse traditie is de uitreiking van de award voor de ‘Partner van het Jaar’, dit jaar stond onze Italiaanse partner Reply in het zonnetje.

De groep deelnemers was deze editie groter dan ooit: we mochten 28 deelnemers afkomstig van 7 partners uit verschillende landen verwelkomen!

Reply ‘Partner van het Jaar’

Traditiegetrouw benoemen we in het voorjaar altijd een ‘Partner van het Jaar’. Dit jaar is de titel bestemd voor onze Italiaanse partner Reply. Eind 2016 zijn we de samenwerking met hen gestart, eind 2016 scoorden zij ook direct al hun eerste klant. De organisatie Reply kent een business unit die zich volledig focust op de producten van 4PS met daarbij onder meer een sterk team van consultants die de 4PS producten door en door kennen. Reply heeft het afgelopen jaar goede zaken gedaan, en boven verwachting gescoord. Samen met hun proactieve houding binnen het partnerschap heeft dit geleid tot ons besluit Reply tot Partner van het Jaar te benoemen.

4PS International zet stappen

Deze twee momenten in het jaar waarop iedereen samenkomt vormen altijd mooie ijkpunten: hoe staat 4PS International ervoor? Wat speelt er allemaal bij de partners in de verschillende landen? En daarbij komen we vervolgens altijd bij de blik vooruit terecht: wat willen we bereiken en hoe gaan we dat gezamenlijk voor elkaar krijgen? We zijn nu al een heel aantal jaar bezig onder de vlag van 4PS International, inmiddels raken steeds meer Nederlandse collega’s vanuit alle afdelingen betrokken bij deze internationale tak, wat een prachtige ontwikkeling is.

  • Deel dit artikel: