Nieuws

Food en beverage specialist Flowfirm B.V. kiest 4PS Construct

Flowfirm is een specialist in de food & beverage-industrie die bestaat uit een jong en talentvol team die voornamelijk on-site werkzaam zijn door heel Nederland. Flowfirm koos onlangs voor de software 4PS Construct. De software moet Flowfirm onder andere gaan ondersteunen op het gebied van projectbeheersing, ketenintegratie en planning.

De geschikte softwareoplossing

Food en beverage specialist Flowfirm B.V. koos onlangs voor de ERP-softwareoplossing van 4PS. Michiel Werner, Directeur van Flowfirm, vertelt waarom: “4PS en de toekomstgerichte oplossing 4PS Construct biedt ons de mogelijkheid om toegevoegde waarde te kunnen blijven leveren aan onze partners en klanten.” De systemen van 4PS moeten de bedrijfsprocessen van Flowfirm gaan ondersteunen met de focus op projectbeheersing, ketenintegratie en planning.

Over Flowfirm B.V.

Flowfirm focust zich op het ontwerpen, bouwen en onderhouden van technische installaties die gebruikt worden in o.a. de voedselindustrie. Flowfirm werkt voor zowel nationale opdrachtgevers als voor internationale opdrachtgevers. Onder andere voor Bavaria, Coca Cola en Friesland Campina. Momenteel zijn er circa 150 medewerkers werkzaam bij Flowfirm.

  • Deel dit artikel