Nieuws

Hendriks groep, Hendriks precon en Hendriks ruwbouw live met 4PS Construct

Na een succesvol implementatietraject is nu ook Hendriks precon live gegaan met de softwareoplossing 4PS Construct. Eerder mochten we de implementatie van Hendriks ruwbouw en de Hendriks groep al verzorgen en momenteel loopt het implementatietraject bij Hendriks stalen bekistingtechniek en Hendriks plaatbewerking op volle toeren.

De geschikte software oplossing

Hendriks precon, Hendriks ruwbouw, Hendriks stalen bekistingtechniek en Hendriks plaatbewerking zijn verschillende bedrijfsonderdelen van de Hendriks groep. Zij maken binnen 4PS Construct allemaal gebruik van een koppeling met WhiteVision. WhiteVision is al jaren een goede samenwerkingspartner van 4PS en maakt het mogelijk alle inkomende documenten eenvoudig digitaal te verwerken. Deze combinatie maakt 4PS Construct de geschikte softwareoplossing voor de Hendriks groep en de verschillende bedrijfsonderdelen.

Overzicht & inzicht

Binnen het implementatietraject bij Hendriks precon hebben we naast onderdelen als CRM, integrale calculatie, inkoop en voorraad- en artikelbeheer ook de functionaliteit assemblageprojecten ingericht.  Binnen de assemblageprojecten worden de producten voor de klantprojecten geproduceerd. Dit gebeurt allemaal op basis van tekeningen uit een extern tekenpakket. Verder worden ook de productie-uren in de werkplaats dagelijks ingevoerd via een barcodescanner. Op deze manier ontstaat er een duidelijk beeld van de bestede uren op de verschillende productie entiteiten. Dat geeft overzicht en inzicht.

Hendriks: geeft beton vorm

Gestart in 1850 als lokale smid en nu uitgegroeid naar een nationale en internationale speler met ruim 185 medewerkers in vaste dienst. Dat lukt alleen wanneer je als bedrijf innovatief blijft en door met heel veel trots en plezier aan projecten te werken. De projecten van Hendriks groep zijn technologische hoogstandjes met een hart voor beton en gegoten in staal.
Hendriks groep bestaat uit vier bedrijven: Hendriks precon is de innovatieve partner voor stalen prefab betonmallen en infra bekistingen, Hendriks stalen bekistingtechniek is een gerenommeerde leverancier van stalen systeembekisting voor de woningbouw, Hendriks ruwbouw is de partner in het optimaliseren en realiseren van casco betonwerken en Hendriks plaatbewerking levert alle soorten plaat- en zetwerk met moderne, uiterst nauwkeurige lasersnijmachines en zetbanken.

  • Deel dit artikel