Nieuws

In memoriam: Frans van Gils

Onze organisatie werd eind vorige week opgeschrikt door droevig nieuws. Verslagen hebben wij kennis genomen van het onverwachte overlijden van onze collega Frans van Gils op 6 april. Onze gedachten gaan uit naar zijn nabestaanden.

 

Onze organisatie werd eind vorige week opgeschrikt door droevig nieuws. Verslagen hebben wij kennis genomen van het onverwachte overlijden van onze collega Frans van Gils op 6 april.

Frans was sinds november 2021 bij 4PS werkzaam als Senior projectmanager. Hoewel Frans nog maar enige maanden werkzaam was bij 4PS, laat zijn overlijden een leegte na. Velen kenden Frans al van zijn tijd bij Baan en CTB. Wij hebben Frans leren kennen als een gedreven persoon die voor zowel onze klanten als zijn collega’s een verschil wilde maken. Frans was een betrokken collega en stond altijd klaar voor anderen.

Zijn openheid, bevlogenheid en betrokkenheid waren voor 4PS van grote waarde. Wij gaan Frans daarom missen.

Indien u de nabestaanden van Frans een bericht wilt sturen, kunt u dit versturen naar het volgende correspondentieadres: Putven 10, 5052 BJ Goirle.

Namens directie en alle medewerkers van 4PS wensen wij zijn echtgenote Mieke, kinderen, kleinkinderen en hun dierbaren heel veel sterkte toe in deze moeilijke tijd.

Met oprecht medeleven,

Directie en medewerkers 4PS Group

  • Deel deze pagina