Nieuws

360°KAS is succesvol live gegaan met 4PS Construct in de Microsoft Cloud op Business Central

360°KAS is onlangs succesvol gemigreerd naar de Microsoft Cloud van Business Central. Dit is een volgende stap in de strategie, van decentraal ondernemerschap, binnen Industry International Group. Met de overgang naar 4PS Construct op het platform Microsoft Dynamics 365 Business Central, is 360°KAS klaar voor de toekomst.


De keuze voor Microsoft Cloud op Business Central

360°KAS was voor 2017 onderdeel van de Industry International Group, een groep van technische installatie bedrijven. De bedrijven gebruikten al de ERP-oplossing 4PS Construct op Navision. Toen bleek dat de IT-infrastructuur van de noodgedwongen los moest van de overkoepelende organisatie, ontstond de behoefte naar een nieuwe softwareoplossing. 360°KAS koos voor het opheffen van de oude 4PS Construct Navision omgeving en migreerde naar de Microsoft Cloud op Business Central. Hiermee koos 360°KAS voor een flexibele, toekomstbestendige, schaalbare en kosten-efficiënte ERP-oplossing. “Doordat we nu betalen per gebruiker, besparen we 30% per user op jaarbasis. Daardoor is de Microsoft Cloud een betere oplossing.” – Jan Willem Sigtermans, HR Director Industry International.

Benieuwd naar het hele verhaal van 360°KAS? In deze klantvideo vertelt Jan Willem Sigtermans, HR Director Industry International, over het migratietraject naar de Microsoft Cloud.

Over 360°KAS

360°KAS is een onafhankelijke system integrator die al ruim 45 jaar actief is op de wereldwijde Olie & Gas, Petrochemie, LNG en R&D-markt met geavanceerde analyse, monstername en test- oplossingen. 360°KAS behandelt het hele proces van basis en detail ontwerp, bestellingen, tot aan het testen en de uiteindelijke integratie van het systeem om locatie. Vanuit het kantoor, montage en test locatie in Moerdijk, helpt 360°KAS klanten wereldwijd met hun uitdagingen gerelateerd aan representatieve monstername.

  • Deel dit artikel