Nieuws

4PS draagt bij aan ICT-opleiding CHE

ICT speelt op allerlei fronten een steeds grotere rol in onze samenleving. Het opleiden van jongeren op dit gebied is dan ook essentieel, wij hechten hier als ICT-bedrijf veel waarde aan. Al jaren dragen we hier ons steentje aan bij met de begeleiding van stagiaires op de verschillende afdelingen binnen onze organisatie. Maar vanaf nu ook specifiek in samenwerking met de Christelijke Hogeschool Ede (CHE).

Onlangs hebben de CHE en 4PS een Letter of Intent getekend waarmee wij een strategische samenwerking aangaan in de uitvoering van de opleidingen HBO-ICT en Ad ICT Service Management.

Studenten verbinden met de praktijk

Het gaat om een partnership waarbij beide partijen input leveren. Wij zullen onder andere kennis gaan uitwisselen met de CHE en daarnaast gaan we praktijkervaringsmogelijkheden aanbieden voor studenten. Wij willen op deze wijze een zichtbare en duurzame bijdrage leveren aan de kwaliteit van het onderwijs en studenten verbinden met de praktijk waar zij in de toekomst terechtkomen. Door middel van co-creatie het beste uit aanstormende talenten halen, daar werken wij graag aan mee!

Versterking ICT-sector in de regio

Bij de ondertekening waren André Overeem (4PS Partner) en Arjan Rustenhoven (HR-manager) namens 4PS aanwezig. Arjan is enthousiast over deze samenwerking: “Het is mooi om te zien dat niet alleen de CHE en wij als organisatie hier voordeel uit kunnen halen, maar vooral ook de versterking van de ICT-sector in de regio waartoe dit initiatief leidt. Ontzettend fijn dat we hier namens 4PS samen met nog een aantal regionale ondernemers een bijdrage aan mogen leveren.”

  • Deel dit artikel: