Nieuws

4PS en Dynamics Interim Solutions zetten volgende stap in succesvolle samenwerking

Voor het implementeren van de totaaloplossing 4PS Construct bij bedrijven in de bouw, GWW/infra en installatietechniek werkt 4PS al meerdere jaren succesvol samen met Dynamics Interim Solutions (DIS). Om deze mooie samenwerking kracht bij te zetten, ondertekenden 4PS en DIS recent een partnerovereenkomst. Deze overeenkomst versterkt de banden tussen 4PS en DIS en is een mooie volgende stap in de professionalisering van de samenwerkingsverbanden tussen 4PS en haar business partners.

Met Dynamics Interim Solutions als gewaardeerde implementatiepartner kan 4PS rekenen op de expertise van een gepassioneerd, deskundig en behulpzaam team van Microsoft Dynamics 365 Business Central en 4PS Construct experts. Erwin Kreijne, Partner Manager 4PS, heeft veel vertrouwen in de toekomst: ‘Wij kijken uit naar een succesvolle verdere samenwerking met onze implementatie partner Dynamics Interim Solutions!’.

Wij zijn bij 4PS trots op de vele implementaties die wij samen met DIS in de loop der jaren hebben mogen afronden bij klanten en kijken uit naar nog veel meer interessante en uitdagende implementatietrajecten. Samen helpen wij de bouw, GWW/infra en installatietechniek met het digitaliseren en efficiëntere inrichten van hun primaire bedrijfsprocessen met onze totaaloplossing 4PS Construct.

Voor: Edwin Leentfaar (partner DIS) en Marcel van Noord (Business Unit Manager 4PS)
Achter: Erwin Kreijne (Partner Manager 4PS) en Conrad van Kooten (partner DIS)

  • Deel deze pagina