Nieuws

4PS en WhiteVision tillen samenwerking naar een hoger niveau

Inkomende documenten automatisch verwerken in 4PS Construct? Dat kan al jaren dankzij de digitale documentverwerking in 4PS Construct via WhiteVision. 4PS en WhiteVision tillen hun nationale én internationale samenwerking nu naar een hoger niveau en bevestigden de inmiddels 10 jarige succesvolle samenwerking met een partnerovereenkomst. En hoe leuk is het om deze mijlpaal te vieren met een golfpartij  op Golfclub Heelsum tijdens het jaarlijkse 4PS Golfevent.

Inkomende documenten digitaal en automatisch verwerken in 4PS Construct

Net als 4PS is WhiteVision al meer dan 15 jaar dé specialist in de bouwsector voor digitale documentverwerking. Inkoopfacturen, serviceorders of bestelbonnen verwerkt u met de software van WhiteVision eenvoudiger dan ooit in onze totaaloplossing 4PS Construct. WhiteVision ontzorgt meer dan 750 bedrijven in de bouwnijverheid van a tot z bij documentverwerking: van documentherkenning via OCR-software tot fiattering tot vrijgave voor betaling. U neemt uw collega’s op kantoor heel wat werk uit handen, vermindert de foutmarge en werkt een stuk efficiënter door de software van WhiteVision in te zetten voor digitale documentherkenning en fiattering bijvoorbeeld via de Smartphone App.

Wij zijn blij dat we samen met WhiteVision ons de komende jaren kunnen blijven focussen op het digitaliseren en automatiseren van processen voor bedrijven in de bouwnijverheid.

Benieuwd naar de voordelen van WhiteVision in combinatie met 4PS Construct? U leest er hier meer over!

  • Deel dit artikel