Nieuws

4PS hoort bij de 100 financieel krachtigste ICT-organisaties in 2020

Softwarepartner 4PS is in de Computable 100 Financieel geëindigd op de 49e plaats! In de Computable 100 financieel onderzoek staan de financieel krachtigste ICT-organisaties van 2020.


Over Computable 100 financieel onderzoek

De Computable 100 financieel is een lijst gepubliceerd door Computable.nl. Het onderzoek is uitgevoerd door MBCF. MBCF werkt alleen met gerapporteerde Nederlandse financiële gegevens van ICT-bedrijven over een periode van drie jaar. In de financiële score wordt er rekening gehouden met de omzetgroei, EBITDA-marge, solvabiliteit en de omzet per medewerker. De lijst wordt geïndexeerd ten opzichte van de nummer 1.

Innovatieve business software

Met onze softwareoplossing 4PS Construct voorzien we de bouwnijverheid van innovatieve business software.  Met meer dan 240 professionals werken we dagelijks aan toepassingen die onderscheidend zijn voor onze 450 klanten over de hele wereld. Eerder dit jaar zijn we volgens de Careerguide van Computable.nl al uitgeroepen als beste werkgever met ERP-systemen én als beste ICT-werkgever binnen de Bouwnijverheid en –installatie. We zijn erg trots dat we nu ook op deze lijst een plek hebben kunnen veroveren.

Wilt u meer weten over onze software? Download onze brochure.

  • Deel dit artikel