Nieuws

4PS UK wint Construction Management Software of the Year Award

4PS UK is tijdens de Construction Computing Awards uitgeroepen tot winnaar van de Construction Management Software of the Year Award. De aankondiging werd virtueel gedaan op donderdag 12 november.

Empowerment van de bouwsector

De onderscheiding is een waardevolle erkenning voor het werk dat we doen voor de bouwnijverheid. Met onze softwareoplossing krijgen bouwbedrijven altijd volledig inzicht in de status van hun projecten. In tijden van crisis hebben bouwbedrijven meer dan ooit behoefte aan nauwkeurige en actuele rapporten om op te vertrouwen en geïnformeerde beslissingen te nemen voor de toekomst van hun activiteiten. Dit is de sleutel om de kosten zorgvuldig te beheersen, voorspelde marges te herzien en de winstgevendheid in moeilijke tijden te garanderen. Met 4PS Construct, een totaaloplossing voor de bouw, GWW en installatie, brengt 4PS deze voordelen naar de bouwsector.

Winnaar bouwmanagement van het jaar

Met meer dan 20 jaar ervaring in de bouwsector, heeft 4PS kennis en begrip van de industrie en streeft het ernaar om problemen waarmee de industrie dagelijks wordt geconfronteerd, op te lossen. 4PS heeft als doel de efficiëntie te verhogen en de algehele zichtbaarheid van processen, voortgang en kosten voor bouwbedrijven te verbeteren, waardoor een betere controle over projecten en marges wordt bevorderd.

‘De prijswinnaar voor bouwmanagementsoftware van het jaar bij de Construction Computing Awards is een waardevolle erkenning voor ons. Bij 4PS zijn we van mening dat bedrijfsleiders moeten kunnen vertrouwen op één enkele bron van waarheid dat input van alle afdelingen van het bedrijf omvat. We brengen deze voordelen naar de bouwsector via onze softwareoplossing 4PS Construct en we zijn blij dat deze digitale oplossingen op grotere schaal worden toegepast. Dat we door de branche zelf tot winnaar zijn uitgeroepen, betekent veel voor ons. Het toont aan dat 4PS wordt vertrouwd om de weg naar meer efficiëntie in de bouw te leiden ”, zegt Ian Cowan, Managing Director bij 4PS UK.

Over het evenement

Construction Computing Awards is een van de meest gerenommeerde award-evenementen in de branche in de UK. Om te voldoen aan de richtlijnen van de overheid tijdens de COVID-19-pandemie, vond de uitreiking van de winnaars in elke categorie dit jaar virtueel plaats. Een panel van branchedeskundigen bracht hun stem uit. Op donderdag 12 november werd de uitslag bekendgemaakt om de prestaties, ontwikkelingen en innovaties binnen de bouwsector te vieren.

  • Deel dit artikel