Nieuws

BI voor 4PS Construct: Hillstar en 4PS versterken elkaar

De afgelopen jaren zijn er grote ontwikkelingen geweest op het gebied van Business Intelligence (BI) en Analytics. 4PS heeft op dit vlak een samenwerking met BI-specialist Hillstar. De aanleiding voor deze samenwerking was onder meer de toenemende vraag vanuit onze klantenkring naar uitgebreidere mogelijkheden wat betreft BI. Microsoft PowerBI maakt het mogelijk om data uit het ERP-systeem 4PS Construct op laagdrempelige wijze naar actiegerichte inzichtelijke rapportages te transformeren.

 

Grip op projecten

Alle data op één plek, dat is hoe BI het beste werkt. Johan Bakker, Manager Sales bij 4PS, licht toe: ‘Binnen 4PS Construct ligt veel belangrijke data vast. Met een tool als PowerBI kunnen we op eenvoudige wijze deze data omzetten in informatie. Informatie die onze klanten inzicht geeft, informatie waar onze klanten hun business mee kunnen sturen. Vandaar dat wij de samenwerking met Hillstar aan zijn gegaan, een bedrijf dat zich echt heeft gespecialiseerd in BI. In samenwerking met Hillstar ontwikkelen we een standaard BI-omgeving en dashboards voor verschillende functionele gebieden, zoals projecten, service en financiën. Deze standaard omgeving sluit naadloos aan op 4PS Construct. Microsoft PowerBI geeft u meer inzicht in bedrijfskritische KPI’s. Met enkele muisklikken genereert u prachtige overzichtelijke dashboards en rapporten die u grip op uw (service)projecten geven.’

‘4PS en Hillstar versterken elkaar’

Hillstar spreekt de taal van zakelijke gebruikers en ondersteunt deze met analyses van bedrijfsresultaten. Onze gezamenlijke klanten zijn dankzij deze samenwerking in staat om met de meest actuele BI-technieken en –strategieën te werken. Klaas Mollema, directeur en oprichter van Hillstar, vertelt: ‘4PS en Hillstar versterken elkaar enorm. De kennis die 4PS heeft van ERP-oplossingen om processen in de bouw te automatiseren gecombineerd met onze kennis om data te analyseren is heel krachtig. Zo zijn we samen in staat bedrijven in de bouw, installatie en GWW iedere dag meer inzicht te geven in wat er omgaat in hun bedrijf’.

  • Deel dit artikel: