Nieuws

DCN Diving live met 4PS Construct op Business Central

Op 28 november is DCN gemigreerd naar de nieuwste versie van 4PS Construct, namelijk naar het platform Business Central. DCN opereert als een wereldwijde onderwateraannemer en is gespecialiseerd in duik-, reparatie en onderwater werkzaamheden.

Stap naar Business Central

DCN is overgestapt naar het nieuwste platform Business Central, om zodoende meer processen te kunnen automatiseren. Het automatiseren moet uiteindelijk leiden tot een efficiency verbetering binnen de organisatie en de hierbij behorende processen. Het gebruikersgemak is met het nieuwe platform sterk verbeterd en daarnaast zijn er interessante nieuwe functies bij gekomen.

Over DCN Diving

DCN Diving, opgericht in 1957 (als Vriens Diving), heeft meer dan 60 jaar ervaring in internationale civiele en offshore projecten. Het is een familiebedrijf met het hoofdkantoor gevestigd in Bergen op Zoom, hier is ook de internationale materieeldienst gevestigd.

Het bedrijf is wereldwijd actief en heeft kantoren in België, Duitsland, Engeland, Abu Dhabi, Lagos, Singapore en Kuala Lumpur.

  • Deel dit artikel