Nieuws

Evidos en 4PS zetten hun (digitale) handtekening onder partnerovereenkomst

4PS onderstreept opnieuw een waardevolle samenwerking met één van haar partners in een nieuwe partnerovereenkomst. Ido van Genderen, Business Unit Manager 4PS Bouw, ging samen met International Partner Manager Erwin Kreijne om de tafel met Zivko Lazarov, mede-oprichter van Evidos, voor het ondertekenen van een partnerovereenkomst. Met deze samenwerking verzekeren wij onze gezamenlijke klanten van een verregaande integratie tussen Evidos en 4PS Construct.

Eenvoudig en rechtsgeldig documenten ondertekenen met Evidos

Evidos is de specialist en marktleider op het gebied van digitale handtekeningen en identificatie. Dankzij de integratie met 4PS Construct zijn 4PS-klanten in staat om op een veilige, betrouwbare en efficiënte manier documenten te voorzien van een rechtsgeldige handtekening. Met deze koppeling zet u bijvoorbeeld inkooporders of koopcontracten uit 4PS Construct automatisch om naar een pdf en verstuurt u ze per e-mail naar ondertekenaars. Na ondertekening ontvangt u een transactiebon in 4PS Construct zodat u bewijslast heeft om de rechtsgeldigheid van de handtekening aan te tonen.

Wij zijn verheugd dat wij deze samenwerking in de komende jaren kunnen voortzetten en werken met plezier samen met Evidos aan een verdere integratie van hun diensten met onze totaaloplossing 4PS Construct.

Benieuwd naar de voordelen van onze samenwerking met Evidos? Neem dan een kijkje in onze brochure.

 

  • Deel deze pagina