Nieuws

FireX B.V. kiest voor softwareoplossing 4PS Construct

Wij zijn erg blij dat 4PS vanaf november dit jaar FireX B.V. mag verwelkomen als nieuwe gebruiker van 4PS Construct. FireX B.V. is een toonaangevend bedrijf in brandveiligheid, gevestigd in Nijmegen.

Het bedrijf is gespecialiseerd in brandmeldinstallaties, watermist blussystemen en schuim/gasblussystemen. Met een betrokken team van specialisten wordt er gezorgd voor de brandveiligheid van bedrijven, instellingen en instanties. 4PS gaat FireX B.V. ondersteunen bij het beheersen van hun installatieprojecten, het verlenen van service op deze installaties en bij andere bedrijfsprocessen.

Keuze voor 4PS

FireX B.V. vertelt waarom de keuze is gevallen op de softwareoplossing 4PS Construct: “Vanwege de groei die wij als bedrijf doormaken, vinden we het belangrijk om onze processen nog beter te stroomlijnen. Met 4PS Construct zijn we verzekerd van een betrouwbare oplossing, die met ons meegroeit. Zo kunnen we onze data centraliseren, delen in de Cloud en vertrouwen op data security.”

Over FireX B.V.

Met meer dan 25 jaar expertise in brandveiligheid biedt FireX B.V. en de bijbehorende divisies betrouwbare oplossingen in branddetectie, brandmelding en brandbestrijding. De slogan die FireX B.V. hanteert luidt “Brandveiligheid Meester!”.

  • Deel dit artikel