Nieuws

Gebr. de Koning aan de slag met 4PS Construct

Steeds meer bedrijven in de GWW/infrabranche weten 4PS te vinden, zo ook Gebr. de Koning uit Papendrecht. De ‘aanpakker van land en water’ heeft de opdracht verstrekt voor de aanschaf en implementatie van het ERP-systeem Microsoft Dynamics NAV 4PS Construct.

Onderzoek naar ERP-leveranciers

Het succes van Gebr. de Koning is gebaseerd op 7 stevige pijlers: funderingswerken, grondkerende constructies, civiele betonwerken, waterbouwkundige werken, ontwerp , materieel, beheer en onderhoud. Om de interne processen te vereenvoudigen en besluiten te kunnen nemen op basis van realtime informatie is het aannemersbedrijf gestart met een gedegen onderzoek naar ERP-leveranciers die dit proces kunnen ondersteunen. Na meerdere presentaties en gesprekken is de definitieve keuze gemaakt voor 4PS. Het contract is getekend en in april zijn we gestart met de implementatie.

4PS meer zichtbaar in de GWW / Infra

Uit de afgelopen jaren blijkt dat steeds meer bedrijven die actief zijn in de GWW/Infrabranche, 4PS weten te vinden. “We zijn dan ook erg trots dat een gerenommeerd familiebedrijf als Gebr. de Koning voor 4PS heeft gekozen. Direct vanaf de eerste gesprekken was er sprake van het vertrouwen om gezamenlijk dit project succesvol te realiseren. De zorgvuldigheid en de betrokkenheid van de medewerkers en directie zijn erg groot”, aldus Marcel van Noord, Sales Manager GWW/Infra bij 4PS.

Over Gebr. de Koning

Gebr. de Koning is een innovatieve allround aanpakker van civiele bouwprojecten, zoals bouwkuipen, dijkversterkingen, kademuren en tunnels. Het bedrijf uit Papendrecht heeft een duidelijke toekomstvisie, zonder hierbij de rijke historie uit het oog te verliezen, en werkt graag met hun opdrachtgevers aan grensverleggende, spraakmakende projecten. Men is bij voorkeur betrokken bij het gehele traject, van ontwerp tot uitvoering, en heeft daarvoor dan ook alles in huis. Vanaf een eigen ingenieursbureau tot een breed assortiment machines en materieel. Voor meer informatie, bezoek de website van Gebr. de Koning.

  • Deel dit artikel: