Nieuws

Aannemingsbedrijf Gebr. Schouls live in de toekomstbestendige Microsoft Cloud

Het 4PS implementatieteam zit niet stil! Opnieuw hielpen wij een GWW-bedrijf bij de digitalisering van hun primaire bedrijfsprocessen. Aannemingsbedrijf Gebr. Schouls ging onlangs live met onze totaaloplossing 4PS Construct in de Microsoft Cloud. Het bedrijf bestaat al sinds 1930 en is inmiddels uitgegroeid tot een middelgrote aannemer op het gebied van de beton-, weg- en waterbouw. Met de keuze voor 4PS Construct als Software as a Service oplossing verzekeren zij zich van een toekomstbestendig totaalpakket, volledig op maat van de GWW/infra en gebaseerd op het innovatieve Microsoft Dynamics 365 Business Central platform.

Investeren in de toekomst

Na een grondig selectietraject, koos Gebr. Schouls vorig jaar voor 4PS Construct als nieuw ERP-pakket, IBIS als calculatietool en WhiteVision voor het scannen van inkomende facturen. Om echt maximaal waarde te halen uit hun nieuwe bedrijfssoftware, kiest het bedrijf voor 4PS Construct in de Microsoft Cloud. Daarmee profiteren ze onmiddellijk van alle nieuwe toevoegingen en functionaliteiten van Microsoft en 4PS. Inmiddels heeft het implementatieteam 4PS Construct succesvol binnen tijd én binnen budget geïmplementeerd in de cloud. Wij kijken met plezier terug op deze mooie samenwerking!

Waarom 4PS Construct in de Microsoft Cloud?

Martin Dijkstra, projectleider bij Gebr. Schouls, licht de keuze voor bedrijfssoftware in de Microsoft Cloud toe: “Door te werken met de cloud oplossing zijn wij altijd verzekerd van de laatste updates en ontwikkelingen. Met de cloud oplossing hebben we bedrijfssoftware waarmee alle onderdelen van het bedrijf kunnen werken, ongeacht hun locatie. De samenwerking met 4PS was intensief en doelgericht en heeft uiteindelijk geleid tot een succesvolle implementatie binnen ons bedrijf.”

Over Gebr. Schouls

Aannemingsbedrijf Gebr. Schouls voert werkzaamheden uit op het gebied van bruggen, gemalen, kademuren, rioolwerkenen nog veel meer. Met behulp van vakbekwame medewerkers en modern materieel worden er projecten in diverse disciplines uitgevoerd. Gebr. Schouls voert de projecten uit op basis van het klassieke RAW-bestek of op basis van Design & Construct met of zonder de Systems Engineering systematiek. Hierdoor biedt Gebr. Schouls de mogelijkheden om een project uit te voeren van ontwerpfase tot en met de in gebruik name van het object.

  • Deel deze pagina