Nieuws

Hofmeijer: meer grip en voorspellend met 4PS Construct

Hofmeijer Civiel- en Cultuurtechniek is de laatste jaren hard gegroeid. En nog steeds laten zij een stijgende lijn zien. Daarom is het belangrijk voor het bedrijf uit Voorst om meer grip te krijgen op bedrijfsprocessen en voorspellend te zijn. De behoefte aan een goede softwareoplossing, bijvoorbeeld voor projectbewaking, was dan ook groot.

Aan eisen blijven voldoen door digitalisering

‘Van ons als aannemer in de GWW branche wordt steeds meer verwacht’ vertelt Jacco Meijerhof, directeur bij Hofmeijer. ‘Informatie moet tussen partijen digitaal uitgewisseld worden en sneller beschikbaar zijn. Om aan al deze eisen te voldoen en te blijven voldoen kozen wij voor de meest moderne en toekomstbestendige softwareoplossing voor onze branche: 4PS Construct op basis van Microsoft Dynamics 365 Business Central.’

Afname software: aan ons de keuze

‘4PS gaf ons de mogelijkheid om hun software op verschillende manieren af te nemen. Wat voor ons een groot voordeel was. Wij kozen voor een abonnement per gebruiker, per maand. Daardoor kunnen we nu eenvoudig op- en afschalen. Omdat wij te maken hebben met seizoenarbeiders tijdens de pieken in het seizoen, werkt dit voor ons heel prettig.’ sluit Jacco af.

Marcel van Noord, Sales Manager GWW bij 4PS: ‘Een wederzijdse klik en vertrouwen was vanaf het begin aanwezig tussen Hofmeijer en 4PS. “Een hele belangrijke voorwaarde voor een succesvolle samenwerking.’

Over Hofmeijer

Hofmeijer Civiel- en Cultuurtechniek BV is een bedrijf dat zich in de breedte richt op alle voorkomende werkzaamheden binnen de vakgebieden van de sport en recreatie, cultuurtechniek, grondverzet en civiele techniek.

  • Deel dit artikel: