Nieuws

Naadloze integratie O-prognose en 4PS Construct

O-prognose is de ideale oplossing voor beheer en onderhoud. Het programma beweegt zich op de markt van NEN-metingen en meerjarenonderhoudsplanning (MJOP). En geeft inzicht in uw onderhoudskosten. Nu én in de toekomst.

Onlangs leverden we de koppeling met O-prognose succesvol op bij onze klant De Vries en Verburg!

Plandatis en 4PS

Begin 2018 sloegen Plandatis en 4PS de handen ineen: met O-prognose regelt Plandatis de afstemming met opdrachtgevers op strategisch niveau over investeringen, budgetten en tijdstip van uitvoering. 4PS richt zich op het operationele vlak met de module S&O met name op het uitvoeren en bewaken van onderhouds- en reparatiewerkzaamheden. Lees meer over het proces van O-prognose

Koppeling O-prognose met 4PS Construct

Ook wij werken intensief samen met vakspecialisten in onze branche. Door gebruik te maken van elkaars deskundigheid versterken we elkaar. Waardoor we u de beste software oplossingen kunnen bieden. Samen met Plandatis zorgden we ervoor dat O-prognose rechtstreeks gegevens uit 4PS Construct kan ophalen en wegschrijven.

Samenwerken noodzakelijk bij MJOP contract

Er komt heel wat kijken bij het uitvoeren van een MJOP contract. Naast heldere contractafspraken, is samenwerking ontzettend belangrijk. Want alleen dan kan er optimaal gebruik gemaakt worden van de expertises van vak(onder)aannemers of servicebedrijven. De NEN 2767 is in veel MJOP contracten een vertrekpunt om onafhankelijk te kunnen meten wat de actuele conditiescore is.

Inzicht in uw onderhoudskosten

Alle benodigde servicelocaties en te onderhouden objecten uit 4PS Construct kunnen met O-prognose eenvoudig worden voorzien van een NEN 2767 meting. Op basis van de conditiescore wordt er herstelmaatregel benoemd. Deze kan u rechtstreeks laten uitvoeren door 4PS Construct. U kunt dan kiezen of u de werkzaamheden zelf uitvoert of dat u dit laat doen door een onderaannemer.

  • Deel dit artikel: